Abrogarea sună întotdeauna de două ori: Abrodragnea şi Abroghannis (afişe gratuit în articol)

O abrogare nu vine niciodată singură: pe lângă abrogarea modificărilor promovate de guvernul Grindeanu, oferim cititorilor noştri posibilitatea de a merge până la capăt pe drumul abrogărilor, conform propriilor opţiuni politice.

Astfel, celor care cred că Dragnea, prin introducerea modificărilor în legislaţia şi procedurile penale, a irosit un mare capital de încredere acordat de alegători PSD-ului, le oferim posibilitatea de a-şi susţine ideea, prin distribuirea pe Facebook a afişului ABRODRAGNEA: PENTRU CA A CASTIGAT ALEGERILE SI APOI SI-A BATUT JOC DE ELE.

(„Right Click + Save Image as” ca să-ţi iei afişul în computer sau telefon)

Alternativ, celor care cred că Klaus Johannis a avut o prestaţie lamentabilă ca Preşedinte, încălcând Constituţia, dând dovadă de un deşănţat partizanat politic şi profitând de manifestaţiile civice pentru a-şi reface capitalul de încredere, le oferim, pentru distribuire pe Facebook, afişul ABROGHANNIS: PENTRU CA SE FOLOSESTE DE PROTESTE PENTRU A-SI ADUCE OAMENII LA PUTERE.

(„Right Click + Save Image as” ca să-ţi iei afişul în computer sau telefon)

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...