Connect with us
Abrocalypse Now Abrocalypse Now

Ultra Scurte

Abrogalypse Now: proiecţii în aer liber

Ordonanţa Dragnea-Grindeanu-Iordache a adus apocalipsa, nu doar peste , dar şi peste PSD. Deja, primii soldaţi socialişti mai slabi de inimă au dezertat prin demisie, iar un mare număr de abrogaţionişti se adună în faţa Guvernului pentru a-i disloca pe următorii slabi de înger. Dacă toate acestea acestea ar fi film, s-ar numi NOW. Acesta este titlul care exprimă cel mai bine publicul noctambul care aşteaptă azi finalul unui film care, dacă ar fi după ei, a durat deja prea mult.

Advertisement Pub

Breaking News

Kelemen Hunor îi pune etichetă lui Pleșu

Hunor

Kelemen Hunor l-a etichetat pe Andrei Pleșu drept ”un om cu mult tact, dar meschin”. Hunor a replicat unui editorial al lui Andrei Pleșu în care Pleșu scria: ”nu-mi iese din minte proasta creștere, lipsa de tact, mediocritatea contextuală a unui lider maghiar, care a ținut sa precizeze că minoritatea pe care o reprezintă nu vrea și nu poate să participe la sărbatoarea Centenarului.”

Hunor a completat scriind că el preferă să fie considerat ”prost crescut dar sincer”.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: procurorii amenință cu pensionarea

pe Facebook: Horodniceanu zice că procurorii amenință cu pensionarea. Cred că amenință doar bugetul de pensii, că altceva ce. Ar trebui să-i lase-n pensie, că dacă rămân ei, le plătim salariile noi, cu toții. Dacă ies, numai tefelimea plătește. Iubești, plătești.

Mai mult

Stiri Online

Stiri Online TV la subiect: Antena 3 exclusă de la aniversarea PNL

pe Facebook: PNL-iștii i-au dat afară pe Antena 3 de la evenimentul de aniversare a 143 de ani de liberalism dar mai bine se dădeau afară pe ei înșiși, că PNL este astăzi partid creștin-democrat, nu liberal, ce treabă mai au ei cu Brătienii & Comp. Dacă erau liberali, ar fi trebuit să-i lăse pe Antena3 la eveniment dar să nu le dea maximixuri.

Mai mult