Connect with us
Pub

Film

A Star Is Born (2018)

Regia: Bradley Cooper / Cu: Lady Gaga, Bradley Cooper
Gen film: Dramă, Muzical, Romantic, Dragoste
Durata: 135 minute
Premiera in Romania
19.10.2018

Advertisement Pub

Film

Avengers Engame 2019 – Trailer

Avenger Endgame Stiri Online Tv

Avengers Engame – Trailer 

Avengers Engame: RegiaAnthony Russo, Joe Russo
Cu Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans
Gen film Acţiune Aventuri Fantastic SF
Durata 182 minute
Premiera in Romania
26.04.2019

Mai mult

Film

House of Cards, seria a șasea- și ultima: data premierei, în sfârșit anunțată!

stiri online tv house of cards

STIRI ONLINE TV – Ultimul sezon din serialul de mare succes House of Cards va avea opt episoade, iar actrița Robin Wright – câştigătoarea Globului de Aur şi nominalizată la premiile Emmy – se întoarce în calitate de preşedinte al Statelor Unite. Kevin Spacey va lipsi din distribuție, deși este de așteptat ca el să apară în câteva scene la începutul primului episod, pentru a asigura continuitatea scenariului.

Premiera House of Cards va avea loc pe 2 Noiembrie 2018.

House of Cards a fost nominalizat la şase premii Globul de Aur şi a câştigat două dintre ele, a primit 11 nominalizări pentru Screen Actors Guild şi a câştigat două premii, un premiu AFI, patru nominalizări la premiile Writers Guild, cu un premiu câştigat, două nominalizări la BAFTA, patru nominalizări la premiile Producers Guild, două nominalizări la premiile Directors Guild şi un premiu Peabody, pe lângă multe alte distincţii care au făcut ca House of Cards să fie cel mai premiat serial din istoria televiziunii americane.

Mai mult

Film

Mission Impossible Fallout – Trailer

Mission Impossible Fallout – Cel mai nou film din seria Mission Impossible este un nou mare succes, ba chiar un succes de casă mai mare decât filmul din seria anterioară, Mission Impossible Rogue Nation, în regia aceluiași Christopher McQuarrie, scenaristul care s-a lansat în 1995 cu scenariul la The Usual Suspects.

Mission Impossible Fallout este apreciat unanim de critică și public, mai ales că o lansează în genul filmului de superacțiune pe actrița britanică din serialul The Crown, Vanessa Kirby, aici în rolul White Widow.

 

Mai mult