PETRE PETRESCU, mentor, consilier management, speaker, autor | Strategii pentru succes | PROFIL DEMO

PETRE PETRESCU, mentor, consilier management, speaker, autor
PETRE PETRESCU, mentor, consilier management, speaker, autor
PETRE PETRESCU, mentor, consilier management, speaker, autor
PETRE PETRESCU, mentor, consilier management, speaker, autor

(NOTĂ: acest articol, inclusiv fotografia, textul de prezentare și datele de contact, sunt ficțiune, un demo, un model, o sursă de inspirație pentru a ilustra felul în care apare în revista Workshop România profilul trainerilor care se înscriu gratuit în directorul nostru TRAINERI; MENTORI ȘI SPEAKERI DIN ROMÂNIA. Vezi cum să te înscrii aici: GHID PENTRU ÎNSCRIERE GRATUITĂ)

PETRE PETRESCU

PETRE PETRESCU este mentor, consilier pentru management, speaker și autor de cursuri pentru maximizarea performanțelor în afaceri. Cu o experiență de peste 10 ani în mediul corporatist și 5 ani în domeniul educației complementare, PETRE PETRESCU oferă consiliere pentru carieră one-on-one, precum și instruire specializată în cadrul cursurilor pe care le organizează cu mare succes în Capitală și în țară.

PETRE PETRESCU: ”This entire world view tragically puts the proverbial cart before the horse. Whether you call it personal development, personal growth, self-actualization, self-transcendence, or spirituality does not matter. What matters is realizing that the reason you were born is to become the best human being you can possibly be. Personal development is not a tool for reaching a bigger goal. Becoming a complete human being is already the biggest and most noble goal you can aspire to.”

CONFERINȚĂ DE VÂZNZĂRI CU VASILE VASILESCU
Conferință de dezvoltare personală cu PETRE PETRESCU

CURSURI:

  • De la talent pentru afaceri la performanță în afaceri
  • Mentalitatea managerului în ascensiune
  • Abilități pentru managemntul unui personal numeros

CĂRȚI:

  • Oameni și succes, 2012
  • Rolul imaginației în afaceri, 2013
  • Management și comunitate, 2016

CONTACT:

E-mail: petrepetrescu@management123.ro

Website: petrepetrescu.ro

Facebook: Facebook/ TrainerPetrePetrescu

(NOTĂ: acest articol, inclusiv fotografia, textul de prezentare și datele de contact, este un demo, un model, o sursă de inspirație pentru a ilustra felul în care apare în revista Workshop România profilul trainerilor care se înscriu gratuit în directorul nostru TRAINERI; MENTORI ȘI SPEAKERI DIN ROMÂNIA. Vezi cum să te înscrii aici:GHID PENTRU ÎNSCRIERE GRATUITĂ)


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu.