Workshop România, portal pentru dezvoltare personală și profesională, s-a lansat online

Workshop România, portal pentru dezvoltare personală și profesională, s-a lansat online

Workshop România, revista pentru dezvoltare personală și profesională, a fost lansată online pe 30 noiembrie 2017, cu scopul de a atrage câți mai mulți cititori spre științele dezvoltării personale, precum și pentru a facilita accesul trainerilor, mentorilor și speakerilor la o cât mai largă audiență.

Workshop România oferă trainerilor posibilitatea de a se prezenta și a se promova gratuit în revistă și în rețelele de socializare asociate revistei, precum și pentru a-și publica un număr nelimitat de articole, editoriale și comunicate de presă. (vezi aici detalii) 

Sub sloganul-misiune ”Idei bune la momentul potrivit”, revista Workshop România aspiră să devină cea mai importantă resursă din România pentru idei-reper, inspirație și informație din toate domeniile științei dezvoltării personale și profesionale.

Călin Georgescu, fondatorul revistei Workshop România, consideră că starea sistemului educațional de la noi pune o responsabilitate mărită pe umerii celor care activează în domeniul educației complementare și alternative:

”Suntem azi în situația în care educația instituțională din România, de Stat și privată, nu mai face față vitezei cu care românii au nevoie să-și actualizeze educația și mentalitatea, pentru a deveni mai buni și mai competitivi, ca persoane și ca profesioniști. Această neîmplinire creează o mare așteptare de la cei care oferă educație complementară în domeniile dezvoltării personale și profesionale, chiar până la a spune că le creează trainerilor, mentorilor și speakerilor o adevărată și serioasă responsabilitate. Pe de altă parte, văd că această adevărată resursă națională educațională, complementară, deși are mesajele corecte și are o extraordinară dinamică, nu este suficient de vizibilă publicului larg, și nici întotdeauna corect înțeleasă. De aceea, am creat Workshop România, pentru a ajuta, pe de-o parte, trainerii în efortul lor de auto-promovare și ofertare a educației, și pe de altă parte, pentru a netezi drumul românilor către informațiile și inspirația oferită de traineri. Cred că ideile sunt extrem de importante, dar că ideile trebuie să și circule pentru a putea anima creiere și conștiințe. Mai cred și că, mai important decât să îți vină o idee bună, este să îți vină ideea bună la momentul potrivit. De aceea, cred că Workshop România nu este doar o idee bună, dar și că vine la momentul potrivit, pentru toată lumea, educatori și public, deopotrivă. ”