Viorica Dăncilă ”scanată” spiritual: destin, aspirații și înclinațiile premierului desemnat de PSD

Viorica Dăncilă ”scanată” spiritual: destin, aspirații și înclinațiile premierului desemnat de PSD

Viorica Dăncilă nici nu a fost încă numită premier, că personalitatea sa a și fost ”scanată” de către unul din cei mai cunoscuți mentori români în metafizica personală, , și a fost expusă publicului larg.

Cele mai intime aspirații, înclinații, aspirații și predispoziții ale premierului desemnat Viorica Dăncilă au fost analizate și descrise într-o postare detaliată pe situl mentorului, claudiaescu.ro 

Astfel, aflăm despre doamna Dăncilă că ”ceea ce-şi doreşte ea este să deţină permanent un control absolut asupra fiecărui domeniu al vieţii ei. Aprecierea și succesul sunt foarte importante pentru ea. Puncte slabe sunt egocentrismul şi stilul autoritar, deoarece poate fi respinsă.”

Deasemnea, Viorica Dăncilă ”are o nevoie enormă să i se confirme sentimentele, să le conştientizeze mai bine şi să le exprime. De cele mai multe ori şi le-a suprimat. Este foarte probabil să-şi retrăiască acele perioade din copilărie în care unul dintre părinţi i-a descurajat exprimarea emoţiilor. Cu cât evită exprimarea naturii ei afective, cu atât este mai paralizată sufleteşte, lucru care duce la dezechilibru hormonal şi îmbolnăvire.  Viaţa îi poate fi plină de realizări exterioare dar uscată şi plictisitoare, lipsită de semnificaţie lăuntrică şi de satisfacţii” mai scrie Claudia Escu.

Citește toată analiza aici: VIORICA DĂNCILĂ EXPLICATĂ DE CLAUDIA ESCU