Viorica Dăncilă, prima zi de mandat, prima rușine: probleme la spitalul din orașul său natal

stiri online tv

Nici nu s-a uscat bine semnătura lui Iohannis pe mandatul de investire ca premier a Vioricăi Dăncilă, că liberalii, prin deputatul Mara Calista, au și transmis presei un semnal privind o situație absurdă chiar din orașul natal al doamnei Dăncilă, Roșiorii de Vede.

Astfel, la Spitalul TBC din Roşiorii de Vede, personalul administrativ (instalatori, electriceni, curățenie) nu mai primesc sporul de risc de sănătate pe care îl primea până acum, la fel ca personalul medical.

”Încercând să-şi acopere greşelile din legea cu care s-a laudat aproape un an, Guvernul PSD -ALDE a emis în luna decembrie, pe final de an 2017, două acte normative care se contrazic. Este vorba despre OUG 91/ 06.12.2017 şi HG 917/18.12.2017. Ambele vizează modificări aduse Legii 153/2017 şi afectează, din păcate, în mod direct personalul administrativ şi medical din sistemul de sănătate.” scrie Mara Calista într-un comunicat de presă.

Penelista adaugă: ”Nici personalul medical nu o duce mai bine, doar că a primit o derogare până în martie de la aplicarea noii grile de salarizare care le reduce şi lor, în mod considerabil, sporul specific activităţii într-un spital cu specific TBC. Nici după luna martie nu se ştie exact care va fi nivelul sporului de care beneficiază personalul medical din spitalele TBC, pentru că încă nu a fost emis regulamentul care prevede modalităţile de determinare a pericolului la care sunt expuse cadrele medicale şi încadrarea în limitele noilor cote procentuale stabilite între 45-85%. Luând în considerare instabilitatea politică, asemenea măsuri urgente sunt lăsate într-un sertar la categoria ‘şi altele’.”


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu. ȘtiriOnline.TV este parte e rețelei de ziare și reviste online ȘTIRI ONLINE TV NETWORK, rețea aflată deasemenea în proprietatea lui Călin-Liviu Georgescu. Pe lângă ȘtiriOnline.TV, rețeaua mai include următoarele ziare și reviste:

NAȚIUNEA ROMÂNĂ - natiunearomana.ro | Ziar de știri opinie politică
VEDETE TV - vedete.tv | Revistă de celebrități și știri mondene
WORKSHOP ROMÂNIA - workshopromania.ro | Revistă de educație și dezvoltare personală
SUDUL CAPITALEI - sudulcapitalei.ro | Ziar de știri locale din București
MAGIA ROMÂNIA - magiaromania.ro | Revistă de spiritualitate contemporană
SCÂNTEIETORUL - scanteietorul.ro | Revistă de satiră și pamflet politic
BULĂ SE ÎNTOARCE - bulaseintoarce.ro | Revistă de umor

Pe data de 4 Mai 2018, Călin-Liviu Georgescu va lansa televiziunea online STIRI ONLINE TV, o televiziune de talk-show, reportaje live și programe de utilitate, care conține 100% programe și producții originale.

Se află în pregătire documentația pentru obținerea licenței de televiziune, pentru ca ȘTIRI ONLINE TV să debuteze pe rețelele de cablu în iarna anului 2018.


Călin-Liviu Georgescu este om de afaceri în mass media, cu o biografie profesională în de peste 25 de ani. Cu o diplomă în Comunicații Audio-Vizuale a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, Călin-Georgescu a intrat inițial în domeniul creației de publicitate și apoi a debutat în managementul de top ca director al agenției multinaționale de publicitate, Young & Rubicam Advertising, filiala din România. Având ca și principal de client din mass media pentru branding, creație și promovare companiile grupului MediaPro, Călin-Liviu Georgescu realizează mesajele și marketingul care au făcut din ProTV, ProFM, AcasăTV, ProTV Magazin, Ziarul Financiar, Playboy, MediaPro Pictures și altele, lideri de piață și notorietate de azi. În paralel, dezvoltă afacerile de publictate ale companiei pe care o conduce, inlcuzând pe lista de cienți coprorații ca Colgate-Palmolive, Phillip Morris, Danone, Mercedes, Ford, CME, United International Pictures, precum și clienți români din mediul privat și de stat, ca Banca Țiriac, FC Dinamo, Guvernul României, Președinția României, Ministerul Muncii și mulți alții. După desprinderea de grupul MediaPro, își fondează propria agenție de publicitate, incluzând pe lista de clienți din mass media BBC, Miramax, EuropaFM, PrimaTV, Național TV și companiile din Centrul Media Național, companii din grupul Intact și numeroase televiziuni și ziare locale, dar și clienți din alte domenii, ca AGIP, ORKLA, Heinkel, TNT, BMW, European Drinks, Stalinskaya, Rovere Mobili, Romina Kids Furniture, Moore Stephens, Volumetric și alții. Ca broker de afaceri certificat internațional, intermediază achiziții și fuziuni de ziare, radiouri și televiziuni în România și participă la proiecte de marketing investițional și achiziții în mai multe țări din Europa. Începând din 2015, Călin-Liviu Georgescu creează mai multe publicații și rețele de publicații online, îar în 2016 lansează proiectul de rețea Știri Onilne TV, un grup mass media care integrează publicații online, radio, televiziune, magazine online și editare de carte, companii care se vor lansa succesiv până la finalul acestui an.

Articole similare