VIDEO – Campioana României la BodyFitness, Dana Iancu îl ”umilește” pe actorul american Ryan Reynolds într-un exercițiu de ”abdomene”

Ryan Reynolds, celebrul actor american cunoscut românilor din blockbusterul Deadpool (2016) și din comediile The Change-Up (2011) și Chaos Theory (2008), a devenit încă și mai celebru, de data aceasta pe internet, atunci când antrenorul său de fitness a publicat un video în care arată exercițiul ”criminal” pe care Ryan Reynold îl face la sală pentru a avea ”pătrățele”, în cadrul pregătirii fizice pentru filmul Deadpool 2 (Deadpool: No Good Deed) care va avea premiera în acesta an.

Exercițiul nu a impresionat-o, însă, pe Dana Iancu, campioana en titre a Românei la BodyFitness, care, văzând videoul cu Ryan Reynolds, s-a decis să încerce și ea exercițiul cu pricina.

Rezultatul?

În videoul cu Ryan Reynolds se vede cum actorul abandonează după câteva mișcări, în timp ce în videoul paralel, Dana Iancu execută exercițiul, de data aceasta, ”ca la carte”, un timp îndelungat.

Dana Iancu a publicat acest video comparativ pe pagina sa de Facebook, pe de-o parte, pentru a ”distruge” mitul care se formează în jurul exercițiilor ”imposibile” și, pe de altă parte, pentru a-și promova serviciile de coach de fitness și nutriție, Dana Iancu fiind trainer certificat în domeniu.

Cu ocazia realizării acestui video, Dana Iancu și-a lansat și canalul video pe YouTube, unde promite că va publica niște adevărate ghiduri video pentru cele mai ”controversate” exerciții, precum și sfaturi pentru o viață sănătoasă. Dana Iancu își publică sfaturile legate de fitness, nutriție și lifestyle în revista sa danaiancu.ro

VIDEO –  DANA IANCU CONTRA RYAN REYNOLDS 

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...