VIDEO – Campioana României la BodyFitness, Dana Iancu îl ”umilește” pe actorul american Ryan Reynolds într-un exercițiu de ”abdomene”

, celebrul actor american cunoscut românilor din blockbusterul Deadpool (2016) și din comediile The Change-Up (2011) și Chaos Theory (2008), a devenit încă și mai celebru, de data aceasta pe internet, atunci când antrenorul său de fitness a publicat un în care arată exercițiul ”criminal” pe care Ryan Reynold îl face la sală pentru a avea ”pătrățele”, în cadrul pregătirii fizice pentru filmul Deadpool 2 (Deadpool: No Good Deed) care va avea premiera în acesta an.

Exercițiul nu a impresionat-o, însă, pe , campioana en titre a Românei la BodyFitness, care, văzând videoul cu Ryan Reynolds, s-a decis să încerce și ea exercițiul cu pricina.

Rezultatul?

În videoul cu Ryan Reynolds se vede cum actorul abandonează după câteva mișcări, în timp ce în videoul paralel, Dana Iancu execută exercițiul, de data aceasta, ”ca la carte”, un timp îndelungat.

Dana Iancu a publicat acest video comparativ pe pagina sa de Facebook, pe de-o parte, pentru a ”distruge” mitul care se formează în jurul exercițiilor ”imposibile” și, pe de altă parte, pentru a-și promova serviciile de coach de fitness și nutriție, Dana Iancu fiind trainer certificat în domeniu.

Cu ocazia realizării acestui video, Dana Iancu și-a lansat și canalul video pe YouTube, unde promite că va publica niște adevărate ghiduri video pentru cele mai ”controversate” exerciții, precum și sfaturi pentru o viață sănătoasă. Dana Iancu își publică sfaturile legate de fitness, nutriție și lifestyle în revista sa danaiancu.ro

VIDEO –  DANA IANCU CONTRA RYAN REYNOLDS