A venit ziua recoltei: Poliția Rutieră a dat 2500 de amenzi într-o singură zi

Zi extrem de productivă pentru Poliția Rutieră! Polițiștii au aplicat peste 2.500 de sancțiuni contravenționale și au reținut 311 permise de conducere, în urma unei acțiuni naționale de o zi care a vizat prevenirea evenimentelor rutiere produse la trecerile la nivel cu calea ferată.

în cadrul acțiunii au fost aplicate 2.535 de sancțiuni contravenționale. 525 dintre acestea au fost pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, 1.957 pentru alte abateri prevăzute de legislația rutieră și 180 pentru abateri prevăzute de alte acte normative.

Pentru defecțiuni tehnice sau dotări suplimentare polițiștii reținut 70 certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor de conducere, 161 au fost reținute pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată și 23 pentru efectuarea manevrei de depășire pe trecerile la nivel cu calea ferată și la mai puțin de 50 m. înainte de acestea.

De asemenea, pe parcursul derulării acțiunii au fost constatate 17 infracțiuni pentru încălcarea normelor rutiere.

 

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...