Vedetă britanică, filmată beată moartă și vomitând pe stradă

Actrița britanică în vârstă de 30 de ani, Michelle Keegan, cunoscută din serialul transmis de ITV, ”Coronation Street”, a șocat lumea mondenă după ce a fost filmată și fotografiată beată-moartă pe una din străzile din Magaluf, în majorca, Spania.

Actrița, într-o ținută de seară cu o rochie albă, mergea clătinat, iar apoi a căzut pe mtrotuar, sprijinindu-se de un perete. În acel moment, vedeta a început să vomeze, iar apoi a rămas așeazată încă câtvea minute bune, pentru a-și reveni.

Michelle Keegan a plecat în SPania pentru a-și aniversa ziua de naștere, împreună cu iubitul ei, prezentatorul TV, Mark Wright.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...