Uraganul Irma a devastat Cuba

Uraganul Irma a lovit Cuba la orele 3 dimineața ale zilei de 9 septembrie, după ce a distrus câteva insule din arhipelagul Caraibelor. Între timp, aproape 6 milioane de americani au fost anunțați de autorități să plece din calea uraganului, ceea ce reprezintă 25% din populația SUA.

Uraganul Irma a lovit zona de coastă a Cubei în noaptea zilei de 8 septembrie, în arhipelagul Camaguey. Este prima dată, după mai multe zeci de ani când un uragan atinge Cuba.

Uraganul Irma și-a întărit forța, meteorologii anunând viteze ale vântului de 270 km/h, iar ”ochiul furtunii” s-a aflat la mai puțin de 200 de km de orașul Caibaren.

Totuși cubanezii speră că Irma va cruța Cuba, afectând numai ușor zonele de coastă, înainte de a-și urma traseul său spre Florida.

În ultimele ore, uraganul Irma a fost reclasificat ca uragan de clasa 5, după ce în cursul zilei de vineri 8 septembrie, mai scăzuse din intensitate, fiind ”retrogradat” de către meteorologi la nivelul 4.

URAGANUL IRMA SPECIAL

 

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page


 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...