Un nou program de training pentru fermieri este lansat de Creative Business Management

Agenția de training Creative Business Management lansează, în data de 2 martie, un nou program de curs susținut de specialiști care oferă informații esențiale, necesare pentru activități performante în agricultură. Timp de 4 zile, în cadrul cursului ”Managementul fermei” participanții vor învăța despre modul în care pot face un plan de afaceri, despre organizarea activităților fermei și marketingul produselor agricole.

Cursul”Managementul fermei” este lansat după o experiență de 4 ani în organizarea de cursuri în agricultură. În acești ani am învățat de la cei peste 600 de cursanți care sunt problemele cele mai dificile în agricultură și care sunt nevoile lor de formare. Ne dorim ca acest curs să răspundă, în mare parte, întrebărilor despre organizarea activităților în fermă și să îi ajute pe cei aflați la început de drum să găsească oportunități viabile de finanțare și vânzare a produselor„, a declarat Beatrice Pandea, coordonator training în cadrul Creative Business Management.

Acest program este dedicat atât fermierilor cu exploatații de dimensiuni mari care doresc să eficientizeze activitatea, cât și proprietarilor de ferme mici care își doresc să crească printr-un plan de afaceri finanțat din fonduri europene.

Fermierii care conduc ferme profitabile știu că succesul activității agricole ține, de cele mai multe ori, de planificare și finanțare. Ei știu mai bine ca oricine că, spre deosebire de alte meserii, a fi șef de fermă nu este o activitate cu program definit. Șeful de fermă este înainte de toate o vocație, pe care mulți fermieri o transmit către generațiile următoare”, a adăugat Beatrice Pandea.

Programul este structurat în patru zile de curs, în care participanții vor învăța cum să își extindă business-ul și să își maximizeze profitul. Programa cursului cuprinde: planul de afaceri al fermei, activitatea de producție vegetală a fermei, activitate de producere animală în ferma zootehnică și marketingul și vânzarea produselor agricole.

Prima parte a acestui program este susținută de lectorul Violeta Rusu, cu o experiență de peste 10 ani în project management pentru obținerea finanțărilor din fonduri europene în domeniul agriculturii. Lectorul va împărtăși participanților la curs noțiunile cele mai importante în vederea stabilirii unui plan de afaceri pe termen lung cu rezultate eficiente.

Cea de a doua zi de curs din programul ”Managementul fermei” este susținută de lectorul Maria Toader, profesor în cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București – Facultatea de Agricultură. Cu o expertiză vastă în domeniu ea le va oferi cursanților noțiunile teoretice și cele mai bune practici verificate din activitatea de producție vegetală a fermei.

Programul cuprinde și un curs de o zi despre activitatea de producție animală în ferma zootehnică. Cursanții vor dobândi noțiuni teoretice despre organizarea, comercializarea și valorificarea produselor, predate de lectorul Viorica Boboc.

Ultima zi de curs este dedicată marketingului și tehnicilor de vânzare a produselor agricole, în care participanții vor afla care sunt etapele esențiale în valorificarea produselor agricole și ce instrumente pot folosi pentru a crea o strategie puternică de promovare și vânzare. Cursul este susținut de Bianca Preda, redactor șef al revistei Eco-Ferma – singura revista de agricultură ecologică, fost jurnalist cu o bogată experienţă în activitatea de PR și consultant de imagine în proiecte de dezvoltare în agricultură. De peste 12 ani coordonează şi implementează strategii de promovare pentru companii din domeniul agricol. Experiența sa în promovarea agriculturii este dobândită prin participarea la evenimente interne și internaționale de profil.

Cursul este organizat în București, iar doritorii își pot rezerva locul prin apel telefonic numărul 0743.183.353, pe email la cursuri@cbmanagement.ro sau pe pagina cursului.


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu. ȘtiriOnline.TV este parte e rețelei de ziare și reviste online ȘTIRI ONLINE TV NETWORK, rețea aflată deasemenea în proprietatea lui Călin-Liviu Georgescu. Pe lângă ȘtiriOnline.TV, rețeaua mai include următoarele ziare și reviste:

NAȚIUNEA ROMÂNĂ - natiunearomana.ro | Ziar de știri opinie politică
VEDETE TV - vedete.tv | Revistă de celebrități și știri mondene
WORKSHOP ROMÂNIA - workshopromania.ro | Revistă de educație și dezvoltare personală
SUDUL CAPITALEI - sudulcapitalei.ro | Ziar de știri locale din București
MAGIA ROMÂNIA - magiaromania.ro | Revistă de spiritualitate contemporană
SCÂNTEIETORUL - scanteietorul.ro | Revistă de satiră și pamflet politic
BULĂ SE ÎNTOARCE - bulaseintoarce.ro | Revistă de umor

Pe data de 4 Mai 2018, Călin-Liviu Georgescu va lansa televiziunea online STIRI ONLINE TV, o televiziune de talk-show, reportaje live și programe de utilitate, care conține 100% programe și producții originale.

Se află în pregătire documentația pentru obținerea licenței de televiziune, pentru ca ȘTIRI ONLINE TV să debuteze pe rețelele de cablu în iarna anului 2018.


Călin-Liviu Georgescu este om de afaceri în mass media, cu o biografie profesională în de peste 25 de ani. Cu o diplomă în Comunicații Audio-Vizuale a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, Călin-Georgescu a intrat inițial în domeniul creației de publicitate și apoi a debutat în managementul de top ca director al agenției multinaționale de publicitate, Young & Rubicam Advertising, filiala din România. Având ca și principal de client din mass media pentru branding, creație și promovare companiile grupului MediaPro, Călin-Liviu Georgescu realizează mesajele și marketingul care au făcut din ProTV, ProFM, AcasăTV, ProTV Magazin, Ziarul Financiar, Playboy, MediaPro Pictures și altele, lideri de piață și notorietate de azi. În paralel, dezvoltă afacerile de publictate ale companiei pe care o conduce, inlcuzând pe lista de cienți coprorații ca Colgate-Palmolive, Phillip Morris, Danone, Mercedes, Ford, CME, United International Pictures, precum și clienți români din mediul privat și de stat, ca Banca Țiriac, FC Dinamo, Guvernul României, Președinția României, Ministerul Muncii și mulți alții. După desprinderea de grupul MediaPro, își fondează propria agenție de publicitate, incluzând pe lista de clienți din mass media BBC, Miramax, EuropaFM, PrimaTV, Național TV și companiile din Centrul Media Național, companii din grupul Intact și numeroase televiziuni și ziare locale, dar și clienți din alte domenii, ca AGIP, ORKLA, Heinkel, TNT, BMW, European Drinks, Stalinskaya, Rovere Mobili, Romina Kids Furniture, Moore Stephens, Volumetric și alții. Ca broker de afaceri certificat internațional, intermediază achiziții și fuziuni de ziare, radiouri și televiziuni în România și participă la proiecte de marketing investițional și achiziții în mai multe țări din Europa. Începând din 2015, Călin-Liviu Georgescu creează mai multe publicații și rețele de publicații online, îar în 2016 lansează proiectul de rețea Știri Onilne TV, un grup mass media care integrează publicații online, radio, televiziune, magazine online și editare de carte, companii care se vor lansa succesiv până la finalul acestui an.

Articole similare