Tudose i-a furat lui Iohannis lumina reflectoarelor

stiri online tv

stiri online tvPremierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri, că mesajul președintelui Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker, este „extraordinar”, referindu-se la declarația lui Juncker în care spunea că ” UE trebuie să fie și mai inclusivă, dacă dorește să fie mai puternică. Dacă, în primul rând, vrem să ne consolidăm frontierele externe, atunci trebuie să deschidem ușa românilor și bulgarilor către spațiul Schengen” 

Cu puțin timp înainte, și președintele Iohannis salutase inițiativa lui Juncker, apreciind mai ales stabilirea orașului Sibiu ca summit al Comisiei Europene post-Brexit.

Mesajul lui Tudose este, în mod limpede, o încercare de a-i fura lui Iohannis luminile rampei, mai ales că guvernul Tudose nu este în nici un fle inclus în mesajul președintelui Uniunii.

Tudose apare din ce în ce mai des ca un comunicator versat și oportunist, jucând mai bine decât predecesorii săi jocul imaginii publice.


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu.