Traian Băsescu recidivează și umblă iar la coarda sensibilă: poza cu nepoții la piscină polarizează opiniile românilor

Fotografiile pe care Traian Băsescu le-a publicat pe pagina sa de Facebook, cu nepoții la piscină au polarizat din nou opiniile publicului larg. Deși fanii fostului președinte au fost încântați de imagini, susținând că ele reprezintă o drăgălașă expresie a normalității, destui comentatori au opinat că Băsescu apelează din nou la coarda sensibilă a populației și își folosește nepoții pentru a-și ridica cota de popularitate și a se așeza într-o mai bună poziție pentru jocurile politice anunțate în toamnă, în care se estimează că Băsescu va dori să joace un rol mai activ decât până acum.

Alți comentatori au scris pe pagina de Facebook a lui Traian Băsescu că fotografia în care Băsescu afișează prosperitate pentru sine și familia sa denotă ”nesimțire”, deoarece mandatul lui Băsescu a  adus sărăcie pentru mulți români de vârsta fostului președinte.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...