Suzuki S4, performanţă pe toate tipurile de teren

Suzuki S4

Trebuie să simți încrederea în tine care vine împreună cu plăcerea condusului fără efort. Este un tovarăș perfect de drum lung care vine cu noi niveluri de agilitate și eficiență.

NOUL MOTOR 1,0 BOOSTERJET

1.0 BOOSTERJET este un motor de generaţie nouă, turbo, cu injecţie directă care asigură un consum eficient de combustibil şi oferă o plăcere mai mare la volan.

NOUL MOTOR 1,4 BOOSTERJET

Motorul turbo de 1,4 litri aduce o putere superioară și o economie de combustibil superioară în toate condițiile. Aceasta asigură o accelerație instantanee pentru un condus performant și momente de cuplu pentru șosele și pantele înclinate.

MOTORUL PE MOTORINĂ DE 1,6 LITRI

Noul motor Diesel are o turbina cu geometrie variabila care asigura cuplu ridicat chiar si la turatii mici si un condus lejer pe un spectru amplu de viteze de rulare. În plus, noul sistem EGR reduce generarea de oxid de azot pentru a minimiza emisiile.

SISTEMUL AUTO STOP START MOTOR

Sistemul oprește motorul când mașina se oprește (de exemplu la semafor), astfel încât economisește combustibil și ajută la limitarea emisiilor de gaze de eșapament și poluare fonică a motorului.

TRACTIUNE ALLGRIP

ALLGRIP este noua generație de tracţiune 4WD de la Suzuki, creată prin evoluţia sistelemelor 4WD actuale ale companiei, asigurând plăcere şofatului şi relaxare în diverse condiții promovând în acelaşi timp economia de combustibil și limitarea impactului pe care masinile 4WD le au asupra mediului. Cele patru moduri ale sistemului disponibil pe SX4 înglobează tehnologia ALLGRIP.

TRADIȚIE 4X4

În evoluția automobilului, Suzuki se numără printre pionierii tehnologiilor 4WD, iar noul concept ALLGRIP reprezintă o continuare firească a unei istorii de inovație și premiere.


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu. ȘtiriOnline.TV este parte e rețelei de ziare și reviste online ȘTIRI ONLINE TV NETWORK, rețea aflată deasemenea în proprietatea lui Călin-Liviu Georgescu. Pe lângă ȘtiriOnline.TV, rețeaua mai include următoarele ziare și reviste:

NAȚIUNEA ROMÂNĂ - natiunearomana.ro | Ziar de știri opinie politică
VEDETE TV - vedete.tv | Revistă de celebrități și știri mondene
WORKSHOP ROMÂNIA - workshopromania.ro | Revistă de educație și dezvoltare personală
SUDUL CAPITALEI - sudulcapitalei.ro | Ziar de știri locale din București
MAGIA ROMÂNIA - magiaromania.ro | Revistă de spiritualitate contemporană
SCÂNTEIETORUL - scanteietorul.ro | Revistă de satiră și pamflet politic
BULĂ SE ÎNTOARCE - bulaseintoarce.ro | Revistă de umor

Pe data de 4 Mai 2018, Călin-Liviu Georgescu va lansa televiziunea online STIRI ONLINE TV, o televiziune de talk-show, reportaje live și programe de utilitate, care conține 100% programe și producții originale.

Se află în pregătire documentația pentru obținerea licenței de televiziune, pentru ca ȘTIRI ONLINE TV să debuteze pe rețelele de cablu în iarna anului 2018.


Călin-Liviu Georgescu este om de afaceri în mass media, cu o biografie profesională în de peste 25 de ani. Cu o diplomă în Comunicații Audio-Vizuale a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, Călin-Georgescu a intrat inițial în domeniul creației de publicitate și apoi a debutat în managementul de top ca director al agenției multinaționale de publicitate, Young & Rubicam Advertising, filiala din România. Având ca și principal de client din mass media pentru branding, creație și promovare companiile grupului MediaPro, Călin-Liviu Georgescu realizează mesajele și marketingul care au făcut din ProTV, ProFM, AcasăTV, ProTV Magazin, Ziarul Financiar, Playboy, MediaPro Pictures și altele, lideri de piață și notorietate de azi. În paralel, dezvoltă afacerile de publictate ale companiei pe care o conduce, inlcuzând pe lista de cienți coprorații ca Colgate-Palmolive, Phillip Morris, Danone, Mercedes, Ford, CME, United International Pictures, precum și clienți români din mediul privat și de stat, ca Banca Țiriac, FC Dinamo, Guvernul României, Președinția României, Ministerul Muncii și mulți alții. După desprinderea de grupul MediaPro, își fondează propria agenție de publicitate, incluzând pe lista de clienți din mass media BBC, Miramax, EuropaFM, PrimaTV, Național TV și companiile din Centrul Media Național, companii din grupul Intact și numeroase televiziuni și ziare locale, dar și clienți din alte domenii, ca AGIP, ORKLA, Heinkel, TNT, BMW, European Drinks, Stalinskaya, Rovere Mobili, Romina Kids Furniture, Moore Stephens, Volumetric și alții. Ca broker de afaceri certificat internațional, intermediază achiziții și fuziuni de ziare, radiouri și televiziuni în România și participă la proiecte de marketing investițional și achiziții în mai multe țări din Europa. Începând din 2015, Călin-Liviu Georgescu creează mai multe publicații și rețele de publicații online, îar în 2016 lansează proiectul de rețea Știri Onilne TV, un grup mass media care integrează publicații online, radio, televiziune, magazine online și editare de carte, companii care se vor lansa succesiv până la finalul acestui an.

Articole similare