Suzuki S4, performanţă pe toate tipurile de teren

Suzuki S4, performanţă pe toate tipurile de teren

Trebuie să simți încrederea în tine care vine împreună cu plăcerea condusului fără efort. Este un tovarăș perfect de drum lung care vine cu noi niveluri de agilitate și eficiență.

NOUL MOTOR 1,0 BOOSTERJET

1.0 BOOSTERJET este un motor de generaţie nouă, turbo, cu injecţie directă care asigură un consum eficient de combustibil şi oferă o plăcere mai mare la volan.

NOUL MOTOR 1,4 BOOSTERJET

Motorul turbo de 1,4 litri aduce o putere superioară și o economie de combustibil superioară în toate condițiile. Aceasta asigură o accelerație instantanee pentru un condus performant și momente de cuplu pentru șosele și pantele înclinate.

MOTORUL PE MOTORINĂ DE 1,6 LITRI

Noul motor Diesel are o turbina cu geometrie variabila care asigura cuplu ridicat chiar si la turatii mici si un condus lejer pe un spectru amplu de viteze de rulare. În plus, noul sistem EGR reduce generarea de oxid de azot pentru a minimiza emisiile.

SISTEMUL STOP START MOTOR

Sistemul oprește motorul când mașina se oprește (de exemplu la semafor), astfel încât economisește combustibil și ajută la limitarea emisiilor de gaze de eșapament și poluare fonică a motorului.

TRACTIUNE ALLGRIP

ALLGRIP este noua generație de tracţiune 4WD de la Suzuki, creată prin evoluţia sistelemelor 4WD actuale ale companiei, asigurând plăcere şofatului şi relaxare în diverse condiții promovând în acelaşi timp economia de combustibil și limitarea impactului pe care masinile 4WD le au asupra mediului. Cele patru moduri ale sistemului disponibil pe SX4 înglobează tehnologia ALLGRIP.

TRADIȚIE 4X4

În evoluția automobilului, Suzuki se numără printre pionierii tehnologiilor 4WD, iar noul concept ALLGRIP reprezintă o continuare firească a unei istorii de inovație și premiere.