Stiri Online TV – stirionline.tv a urcat spectaculos în căutările Google, mulțumim!

Stiri Online TV

Stiri Online TV

Stiri Online TV a urcat spectaculos în căutările Google, ziarul nostru ajungând deja în primele 12 rezultate ale căutărilor cu numele ziarului, cu termenii ”stiri online tv”. Rezultatul nostru este cu atât mai spectaculos cu cât se datorează exclusiv cititorilor noștri, care au urmărit și au distribuit articolele noastre.

Stiri Online TV este un ziar online independent, care se finanțează din surse proprii, iar creșterea de audiență și prezența în motoarele de căutare se datorează simplei creșteri naturale a sitului, întrucât ziarul nu a dezvoltat nici un fel de campanie de promovare și marketing online.

Stiri Online Tv apare într-un mediu online extrem de competitiv, unde marile ziare de știri funcționează de ani de zile în mod integrat cu televiziuni de notorietate, beneficiind de avantajul unei imense expuneri și interactivități cu publicul.

”Nu mă deranjează să fim un ziar mic, consider că acesta este unul dintre costurile independenței noastre. Nu am dorit să stabilesc parteneriate și colaborări cu ziare sau mass media a căror afilieri le dictează sau le influențează politica editorială și reacțiile la evenimentele curente. Eu cred că acest tip de afilieri este sursa tuturor relelor în mass media românească, deoarece forțează dezbinarea, împărțirea audienței în grupuri ostile, cu efecte dezastruoase asupra formării unei solidarități naționale, de care simt că avem atâta nevoie. La defilarea regilor din politică și mass media, noi nu vrem să fim mulțimea care aplaudă, ci copilul care strigă ”Regele e gol” – Călin Georgescu, Fondator și Director Editorial Știri Online TV

Stiri Online TV dorește să fie în online un ziar-comentator al evenimentelor din România și din lume, străduindu-se de fiecare dată să răzbată prin ceața de articole plătite, influențate, părtinitoare sau subiective pentru a proiecta perspectiva corectă din punctul de vedere al unui cetățean care își urmărește interesele sale și ale națiunii sale.

Redacția Stiri Online TV


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu. ȘtiriOnline.TV este parte e rețelei de ziare și reviste online ȘTIRI ONLINE TV NETWORK, rețea aflată deasemenea în proprietatea lui Călin-Liviu Georgescu. Pe lângă ȘtiriOnline.TV, rețeaua mai include următoarele ziare și reviste:

NAȚIUNEA ROMÂNĂ - natiunearomana.ro | Ziar de știri opinie politică
VEDETE TV - vedete.tv | Revistă de celebrități și știri mondene
WORKSHOP ROMÂNIA - workshopromania.ro | Revistă de educație și dezvoltare personală
SUDUL CAPITALEI - sudulcapitalei.ro | Ziar de știri locale din București
MAGIA ROMÂNIA - magiaromania.ro | Revistă de spiritualitate contemporană
SCÂNTEIETORUL - scanteietorul.ro | Revistă de satiră și pamflet politic
BULĂ SE ÎNTOARCE - bulaseintoarce.ro | Revistă de umor

Pe data de 4 Mai 2018, Călin-Liviu Georgescu va lansa televiziunea online STIRI ONLINE TV, o televiziune de talk-show, reportaje live și programe de utilitate, care conține 100% programe și producții originale.

Se află în pregătire documentația pentru obținerea licenței de televiziune, pentru ca ȘTIRI ONLINE TV să debuteze pe rețelele de cablu în iarna anului 2018.


Călin-Liviu Georgescu este om de afaceri în mass media, cu o biografie profesională în de peste 25 de ani. Cu o diplomă în Comunicații Audio-Vizuale a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, Călin-Georgescu a intrat inițial în domeniul creației de publicitate și apoi a debutat în managementul de top ca director al agenției multinaționale de publicitate, Young & Rubicam Advertising, filiala din România. Având ca și principal de client din mass media pentru branding, creație și promovare companiile grupului MediaPro, Călin-Liviu Georgescu realizează mesajele și marketingul care au făcut din ProTV, ProFM, AcasăTV, ProTV Magazin, Ziarul Financiar, Playboy, MediaPro Pictures și altele, lideri de piață și notorietate de azi. În paralel, dezvoltă afacerile de publictate ale companiei pe care o conduce, inlcuzând pe lista de cienți coprorații ca Colgate-Palmolive, Phillip Morris, Danone, Mercedes, Ford, CME, United International Pictures, precum și clienți români din mediul privat și de stat, ca Banca Țiriac, FC Dinamo, Guvernul României, Președinția României, Ministerul Muncii și mulți alții. După desprinderea de grupul MediaPro, își fondează propria agenție de publicitate, incluzând pe lista de clienți din mass media BBC, Miramax, EuropaFM, PrimaTV, Național TV și companiile din Centrul Media Național, companii din grupul Intact și numeroase televiziuni și ziare locale, dar și clienți din alte domenii, ca AGIP, ORKLA, Heinkel, TNT, BMW, European Drinks, Stalinskaya, Rovere Mobili, Romina Kids Furniture, Moore Stephens, Volumetric și alții. Ca broker de afaceri certificat internațional, intermediază achiziții și fuziuni de ziare, radiouri și televiziuni în România și participă la proiecte de marketing investițional și achiziții în mai multe țări din Europa. Începând din 2015, Călin-Liviu Georgescu creează mai multe publicații și rețele de publicații online, îar în 2016 lansează proiectul de rețea Știri Onilne TV, un grup mass media care integrează publicații online, radio, televiziune, magazine online și editare de carte, companii care se vor lansa succesiv până la finalul acestui an.

Articole similare