Stiri Online TV – stirionline.tv a urcat spectaculos în căutările Google, mulțumim!

Stiri Online TV – stirionline.tv a urcat spectaculos în căutările Google, mulțumim!

Stiri Online TV

TV a urcat spectaculos în căutările Google, ziarul nostru ajungând deja în primele 12 rezultate ale căutărilor cu numele ziarului, cu termenii ” tv”. Rezultatul nostru este cu atât mai spectaculos cu cât se datorează exclusiv cititorilor noștri, care au urmărit și au distribuit articolele noastre.

este un ziar online independent, care se finanțează din surse proprii, iar creșterea de audiență și prezența în motoarele de căutare se datorează simplei creșteri naturale a sitului, întrucât ziarul nu a dezvoltat nici un fel de campanie de promovare și marketing online.

Stiri Online Tv apare într-un mediu online extrem de competitiv, unde marile ziare de știri funcționează de ani de zile în mod integrat cu televiziuni de notorietate, beneficiind de avantajul unei imense expuneri și interactivități cu publicul.

”Nu mă deranjează să fim un ziar mic, consider că acesta este unul dintre costurile independenței noastre. Nu am dorit să stabilesc parteneriate și colaborări cu ziare sau mass media a căror afilieri le dictează sau le influențează politica editorială și reacțiile la evenimentele curente. Eu cred că acest tip de afilieri este sursa tuturor relelor în mass media românească, deoarece forțează dezbinarea, împărțirea audienței în grupuri ostile, cu efecte dezastruoase asupra formării unei solidarități naționale, de care simt că avem atâta nevoie. La defilarea regilor din politică și mass media, noi nu vrem să fim mulțimea care aplaudă, ci copilul care strigă ”Regele e gol” – Călin Georgescu, Fondator și Director Editorial Știri Online TV

Stiri Online TV dorește să fie în online un ziar-comentator al evenimentelor din România și din lume, străduindu-se de fiecare dată să răzbată prin ceața de articole plătite, influențate, părtinitoare sau subiective pentru a proiecta perspectiva corectă din punctul de vedere al unui cetățean care își urmărește interesele sale și ale națiunii sale.

Redacția Stiri Online TV