Casa CostaForu

Spaţii publicitare şi preţuri în ziarul StiriOnline.TV

Pub

StiriOnline.TV vă oferă spaţii publicitare adaptabile tipului de reclamă pe care îl utilizaţi în online, în toate formatele uzuale, de la bannere statice și până la reclame pop-up, pagini interstițiale, inserții video în conținut sau doar în anumite secțiuni ale ziarului.

Toate campaniile de advertising includ gratuit advertoriale și prezentări de produse.

Plasarea de reclamă în StiriOnline.TV se realizează în sistemul Pay & Go, în campanii de minim 30 de zile, cu audienţă garantată lunar de minim 1,5 milioane de vizualizări.

Dacă nu aveţi machete publicitare pregătite pentru online, StiriOnline.TV vă oferă ca bonus creaţie şi producţie de bannere şi machete publicitare, precum şi articole şi advertoriale.

Preţurile sunt negociabile, în funcţie de dimensiunea machetelor, durata campaniei, şamd.

Orientativ, un banner full size, pe prima pagină a ziarului, plus bonus un banner deasupra fiecărui articol din ziar= 500 Euro/ lună / 1,5 milioane vizualizări garantate prin acces direct la platforma de monitorizare Google Analytics.

Pentru detalii contactaţi Redacţia la e-mail: stirionlinetv@gmail.com

 

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page