SECRETUL RELAȚIILOR FERICITE | Tantra Yoga – Cursuri în București, 16 Noiembrie- 11 Ianuarie

secretul relatiilor fericite workshop romania
SECRETUL RELAȚIILOR FERICITE | – Cursuri în București, 16 Noiembrie- 11 Ianuarie

Centrul Ananda – Yoga si terapii integrative te invită în perioada 16 Noiembrie-11 Ianuarie, în București, în fiecare joi, de la orele 18:30, în sediul din zona Pieței Victoriei, la cursul SECRETUL RELAȚIILOR FERICITE | Tantra Yoga

Mai multe detalii despre tantra: www.venus.org.ro
Înscrieri la: contact@ananda-yoga.ro

Cat de implinit/ implinita esti in relatia de cuplu? Atractia mai este aceeasi ca la inceput? Ai in viata ta un iubit/ o iubita cu care sa iti faci dragoste? Relatia de cuplu te ajuta sa fii mai fericit/ fericita?

Daca aceste intrebari te framanta, atunci a venit momentul sa te implici in a-ti imbunatati relatia de cuplu sau a forma o relatie de cuplu. Participand la singurul curs de Tantra Yoga disponibil in Bucuresti vei putea:
– sa atragi mereu fericirea in viata ta
– sa iti trezesti energia sexuala si magnetismul erotic
– sa ai orgasm multiplu si prelungit
– sa atragi in viata ta o persoana asa cum iti doresti
– sa ai o sexualitate sanatoasa in relatia de cuplu
– sa rezolvi anumite probleme care iti aduc suferinta, cum ar fi gelozia, posesivitatea, lipsa de respect, de incredere si lipsa de comunicare.

Dar asta nu e tot! Avem si un super BONUS: vei invata tehnici de masaj tantric, secretele plantelor afrodisiace si metode esoterice de accesare a punctelor erogene.

Pe parcursul a 7 sedinte vei realiza sedinte comune si sedinte separate pentru femei si pentru barbati. Cu o vasta experienta in traditiile spirituale orientale, psihologie, yoga dar si in terapii de cuplu, trainerii Aida Călin si Dana Franti si invitatii lor, specialisti in diferite domenii din Tantra Yoga, vor impartasi cu tine o noua perspectiva asupra vietii: fericirea cu tine insuti/ insati si fericirea in relatia de cuplu.

Investitia pe care trebuie sa o faci pentru informatiile si metodele ce iti pot transforma viata este de 700 lei pentru intreg modul de 7 saptamani. Plata integrala se face la inscriere.

Ne vedem in fiecare joi, de la ora 18:30 – Bucuresti, zona Piata Victoriei.
LOCURILE sunt limitate! Grabeste-te!
Mai multe detalii despre tantra: www.venus.org.ro;
Inscrieri la contact@ananda-yoga.ro