Avem atâtea similitudini, că unirea României cu Moldova seamănă mai mult cu unirea a două nevoi

Celebra prezentatoare TV din Moldova, Angel Gonța, publică pe pagina sa de Facebook, o stare de fapt a justiției din țara vecină. ”Vom plati pentru „greselile” unor procurori si judecatori.”, notează Gonța. Situația descrisă de Gonța seamănă, însă, ca două picături de apă cu cea din România: justiție abuzivă, nefuncțională, amenzi la CEDO. Doar cifrele diferă, în România fiind cu mult mai mari.

”Aproape 280 de mii euro – aceasta este suma pe care trebuie sa o achitam noi, platitorii de impozite, pentru condamnarile la CEDO doar in anul 2016. Vom plati pentru „greselile” unor procurori si judecatori. „Greselile” lor sunt an de an aceleasi: nemotivarea arestului preventiv, detentia in conditii inumane, lipsa unui proces echitabil. „Greseli”, despre care se invata in anul intai de facultate, si ar putea fi usor inlaturate de procurori si judecatori care-si fac meseria onest, dar ce le pasa lor… Doar nu platesc din banii lor si nu distrug vietile lor… Si cand te gandesti ca acesti bani ar fi putut fi folositi pentru a salva, de exemplu, victimele violentei domestice. Ma refer la acea femeie gasita moarta in sant… Si la multe altele.”- scrie Angela Gonța.

Avem atâtea similitudini, că unirea României cu Moldova seamănă mai mult cu unirea a două nevoi.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...