S-a mai încheiat o țopârlănie marca Firea: ”cel mai frumos balcon”, gaură de cam 200 mii de euro

S-a mai încheiat o țopârlănie marca Firea: ”cel mai frumos balcon”, gaură de cam 200 mii de euro

Încă unul din inutilele concursuri cu iz utecist inițiate și finanțate de Gabriale din banii bucureștenilor s-a încheiat, cu rezultate mai mult decât discutabile și cu o guară în buget de minim 200 de mii de euro, după estimările noastre.

PMB a publicat lista câştigătorilor la concursul „”pe site-ul Primăriei Capitalei, o listă care nu conţine însă şi fotografiile faţadelor şi balcoanelor premiate. Imaginile au fost prezentate pe larg, totuși, într-un reportaj favorabil Gabrielei Firea, pe TVR, Concursul, cu totale în valoare de 214.000 de lei, a fost structurat pe 3 secţiuni: „Cea mai frumoasă faţada”, „Cel mai frumos balcon” şi „Cea mai frumoasă grădină”.

Un jurnalist de la Radio România a luat premiul pentru cel mai frumos balcon (în imagine) cu o ”creație” mai potrivită într-un sătuc de la țară decât în buricul Capitalei.

După estimările noastre, valoarea premiilor, plus valoarea orelor-muncă pentru personalului implicat în proiect, și a materialelor de comunicare, se apropie, dacă nu cumva depășește suma de 200 de mii de euro, bani ai contribuabililor bucureșteni.

Într-o Capitală măcinată de probleme serioase de infrastructură, sociale și culturale, PMB-ul condus de Firea, primul primar al Bucureștiului care locuiește în afara Capitalei, marchează încă un eșec, probabil că cel mai ”frumos” de până acum.