S-a mai încheiat o țopârlănie marca Firea: ”cel mai frumos balcon”, gaură de cam 200 mii de euro

Încă unul din inutilele concursuri cu iz utecist inițiate și finanțate de Gabriale Firea din banii bucureștenilor s-a încheiat, cu rezultate mai mult decât discutabile și cu o guară în buget de minim 200 de mii de euro, după estimările noastre.

PMB a publicat lista câştigătorilor la concursul „Cel mai frumos balcon”pe site-ul Primăriei Capitalei, o listă care nu conţine însă şi fotografiile faţadelor şi balcoanelor premiate. Imaginile au fost prezentate pe larg, totuși, într-un reportaj favorabil Gabrielei Firea, pe TVR, Concursul, cu premii totale în valoare de 214.000 de lei, a fost structurat pe 3 secţiuni: „Cea mai frumoasă faţada”, „Cel mai frumos balcon” şi „Cea mai frumoasă grădină”.

Un jurnalist de la Radio România a luat premiul pentru cel mai frumos balcon (în imagine) cu o ”creație” mai potrivită într-un sătuc de la țară decât în buricul Capitalei.

După estimările noastre, valoarea premiilor, plus valoarea orelor-muncă pentru personalului implicat în proiect, și a materialelor de comunicare, se apropie, dacă nu cumva depășește suma de 200 de mii de euro, bani ai contribuabililor bucureșteni.

Într-o Capitală măcinată de probleme serioase de infrastructură, sociale și culturale, PMB-ul condus de Firea, primul primar al Bucureștiului care locuiește în afara Capitalei, marchează încă un eșec, probabil că cel mai ”frumos” de până acum.


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu.