Ronaldo o ia de nevastă pe Georgina

Ronaldo o ia de nevastă pe Georgina

Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, se va căsători anul viitor cu partenera sa, . Georgina este un fotomodel spaniol, născută pe 27 ianuarie 1995, în vârstă de 22 de ani, care l-a întâlnit pe Ronaldo la un eveniment organizat de Dolce & Gabbana, unde Gerogiana era hostessă. Anterior, Georgiana lucrase ca vânzătoare într-un magazin Gucci din Madrid. Acum, , așteaptă să aducă pe lume o fetiță, peste aproximativ o lună, al patrulea copil al lui Ronaldo.

ronaldo stiri online tv

Ronaldo și Georgiana sunt împreună din noiembrie 2016, imediat după ce Ronaldo s-a despărțit de celelalte două femei din viața lui, fotomodelul Cassandre Davis și, ulterior, fosta miss Spania, fotomodelul Desire Cordero.

Nunta atacantului lui Real Madrid ar putea avea loc în august 2018, însă data exactă nu a fost confirmată deocamdată, în condițiile în care Ronaldo urmează să participe la Cupa Mondială din Rusia, alături de naționala țării sale, în vara viitoare. Zvonurile privind căsătoria internaționalului lusitan s-au amplificat după ce, în urmă cu câteva zile, acesta s-a afișat în tribunele stadionului Alvalade din Lisabona alături de iubita sa, care purta pe deget un inel cu diamant evaluat la 265.000 de euro.