Ronaldo o ia de nevastă pe Georgina

Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, se va căsători anul viitor cu partenera sa, Georgina Rodriguez. Georgina este un fotomodel spaniol, născută pe 27 ianuarie 1995, în vârstă de 22 de ani, care l-a întâlnit pe Ronaldo la un eveniment organizat de Dolce & Gabbana, unde Gerogiana era hostessă. Anterior, Georgiana lucrase ca vânzătoare într-un magazin Gucci din Madrid. Acum, Georgina Rodriguez, așteaptă să aducă pe lume o fetiță, peste aproximativ o lună, al patrulea copil al lui Ronaldo.

ronaldo stiri online tv

Ronaldo și Georgiana sunt împreună din noiembrie 2016, imediat după ce Ronaldo s-a despărțit de celelalte două femei din viața lui, fotomodelul Cassandre Davis și, ulterior, fosta miss Spania, fotomodelul Desire Cordero.

Nunta atacantului lui Real Madrid ar putea avea loc în august 2018, însă data exactă nu a fost confirmată deocamdată, în condițiile în care Ronaldo urmează să participe la Cupa Mondială din Rusia, alături de naționala țării sale, în vara viitoare. Zvonurile privind căsătoria internaționalului lusitan s-au amplificat după ce, în urmă cu câteva zile, acesta s-a afișat în tribunele stadionului Alvalade din Lisabona alături de iubita sa, care purta pe deget un inel cu diamant evaluat la 265.000 de euro.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...