Rick Goings, omul care valorează 3 miliarde de dolari meditează 20 minute zilnic

Rick Goings, omul a cărui companie, Tupperware, valorează 3 miliarde de dolari meditează 20 minute zilnic și afirmă că meditația este esențială pentru el și că nu ar fi omul care este azi fără meditație.

Goings, acum în vârstă de 72 de ani, este CEO Tupperware Brands Worldwide și, pirntre altele, membru al National Board of Smithsonian Institution, al World Economic Forum (WEF), al Yale School of Management’s Chief Executive Leadership Institute,  a făcut parte din conducerea Reynolds American Inc., SunTrust Bank și RR Donelley precum și din multe alte organizații americane și internaționale pentru susținerea tinerilor oameni de afaceri. 

Rick Goings meditează cel puțin 20 minute zilnic, cu scopul de a avea permanent ”un spațiu de liniște și echilibru în minte și suflet” și este adeptul meditației în pozțiție așezată sau în picioare, deoarece, spune el, ”este vorba de meditație, nu de somn”  

Tupperware, compania pe care o conduce Goings,  a fost înființată în 1946 de Earl Tupper (în imagine), când acesta a inventat capacul etanș după modelul unei cutii de vopsea. Acest capac unic ajută la păstrarea aromei alimentelor și previne uscarea lor. tupperware workshop romania

Produsele Tupperware® nu s-au vândut bine în magazine, în special pentru că era nevoie ca produsele să fie demonstrate clienților astfel încât aceștia să înțeleagă funcționalitatea lor.

Ca răspuns, primul Party Tupperware s-a ținut în 1948, un mod complet nou de a le aduce clienților produsele Tupperware. Demonstrarea/prezentarea s-a dovedit a fi o modalitate extrem de eficientă prin care să fie prezentate beneficiile capacului revoluționar.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...