Rick Goings, omul care valorează 3 miliarde de dolari meditează 20 minute zilnic

Rick Goings, omul care valorează 3 miliarde de dolari meditează 20 minute zilnic

, omul a cărui companie, Tupperware, valorează 3 miliarde de dolari meditează 20 minute zilnic și afirmă că meditația este esențială pentru el și că nu ar fi omul care este azi fără meditație.

Goings, acum în vârstă de 72 de ani, este CEO Tupperware Brands Worldwide și, pirntre altele, membru al National Board of Smithsonian Institution, al World Economic Forum (WEF), al Yale School of Management’s Chief Executive Leadership Institute,  a făcut parte din conducerea Reynolds American Inc., SunTrust Bank și RR Donelley precum și din multe alte organizații americane și internaționale pentru susținerea tinerilor oameni de afaceri. 

Rick Goings meditează cel puțin 20 minute zilnic, cu scopul de a avea permanent ”un spațiu de liniște și echilibru în minte și suflet” și este adeptul meditației în pozțiție așezată sau în picioare, deoarece, spune el, ”este vorba de meditație, nu de somn”  

Tupperware, compania pe care o conduce Goings,  a fost înființată în 1946 de Earl Tupper (în imagine), când acesta a inventat capacul etanș după modelul unei cutii de vopsea. Acest capac unic ajută la păstrarea aromei alimentelor și previne uscarea lor. tupperware workshop romania

Produsele Tupperware® nu s-au vândut bine în magazine, în special pentru că era nevoie ca produsele să fie demonstrate clienților astfel încât aceștia să înțeleagă funcționalitatea lor.

Ca răspuns, primul Party Tupperware s-a ținut în 1948, un mod complet nou de a le aduce clienților produsele Tupperware. Demonstrarea/prezentarea s-a dovedit a fi o modalitate extrem de eficientă prin care să fie prezentate beneficiile capacului revoluționar.