Rețeta de business a lui Wilhelm Tartler: Rețetele proprii cresc vânzările de produse apicole

Wilhelm Tartler stiri online tv

Wilhelm Tartler, unul dintre cei mai cunoscuți producători de miere ecologică din România, reușește să își crească afacerea prin lansarea unor produse apicole neconvenționale, iar acest lucru l-a făcut cunoscut în rândul consumatorilor tradiționali de miere. El este deținătorul unor rețete ieșite din comun, precum mierea cu ghimbir, Apivit – o combinație de miere, polen și propolis sau Hidromel, un mied făcut după o rețetă originală.

apicultura stiri online tvPotrivit lui Wilhelm Tartler, deținătorul a 200 de stupi, producția de miere de calitate este la fel de importanță ca și metodele prin care apicultorul alege să o promoveze și să o vândă.  Apicultorul își va împărtăși experiența în cadrul singurului curs de apicultură ecologică din România, organizat de agenția de training Creative Business Management în colaborare cu Federația Apicultorilor din România, Romapis. Timp de 4 ore, Wilhelm Tartler va vorbi despre tehnicile specifice în conversia stupinei. Aflat la a doua ediție, cursul oferă informații generale despre modul în care apicultorii pot trece la producția de miere ecologică și cum își pot promova eficient produsele.

Wilhem Tartler este cunsocut ca fiind unul dintre cei mai creativi apicultori. El participă la târgurile de sărbători cu o gamă foarte mare de produse apicole, o parte dintre ele fiind concepute chiar de el. “Pe lângă produsele clasice cum sunt mierea polifloră și cea de salcâm a început să crească cererea pentru mierea de mană și cea de rapiță. Anul asta a fost o mană foarte bună de 2-3 săptămâni și a ieșit o miere neagră, foarte bună în apiterapie. Mierea de salcâm și cea de mană se vând la un preț superior celor clasice. În 2017 ele s-au vândut cu 40 lei/kg față de 30 lei/kg cât este mierea de rapiță și cea polifloră”, spune Wilhelm Tartler.

Printre produsele originale ale apicultorului se numără amestecurile cu miere, foarte apreciate de clienți: miere polifloră cu ghimbir, cu scorțișoară, cu propolis sau cu cătină. Apicultorul a realizat propria rețetă de miere, polen și propolis, pe care o vinde sub numele de Apivit. “Este o combinație foarte bună pentru imunitate”, mai spune Tartler.  Printre produsele de succes ale sale se numără și mierea de salcâm cu miez de nucă sau Hidromelul, un vin din miere cunoscut ca mied. Băutura se realizează din resturi de miere cu drojdie de vin, care fermentează.

Cei care vor să îl cunoască pe Wilhelm Tartler se pot înscrie până pe 25 ianuarie la cursul de apicultură ecologică din acest week-end. Prețul cursului este de 600 de lei iar membrii Romapis beneficiază de o reducere de 100 de lei. La finalul cursului, în urma susţinerii unui examen, participanții vor primi un certificat atestat de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) pentru “Operator în ferme ecologice mixte”, cod COR 3142015. Înscrierile se pot face pe email la cursuri@cbmanagement.ro sau la numărul de telefon0743 183 353.

 


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu. ȘtiriOnline.TV este parte e rețelei de ziare și reviste online ȘTIRI ONLINE TV NETWORK, rețea aflată deasemenea în proprietatea lui Călin-Liviu Georgescu. Pe lângă ȘtiriOnline.TV, rețeaua mai include următoarele ziare și reviste:

NAȚIUNEA ROMÂNĂ - natiunearomana.ro | Ziar de știri opinie politică
VEDETE TV - vedete.tv | Revistă de celebrități și știri mondene
WORKSHOP ROMÂNIA - workshopromania.ro | Revistă de educație și dezvoltare personală
SUDUL CAPITALEI - sudulcapitalei.ro | Ziar de știri locale din București
MAGIA ROMÂNIA - magiaromania.ro | Revistă de spiritualitate contemporană
SCÂNTEIETORUL - scanteietorul.ro | Revistă de satiră și pamflet politic
BULĂ SE ÎNTOARCE - bulaseintoarce.ro | Revistă de umor

Pe data de 4 Mai 2018, Călin-Liviu Georgescu va lansa televiziunea online STIRI ONLINE TV, o televiziune de talk-show, reportaje live și programe de utilitate, care conține 100% programe și producții originale.

Se află în pregătire documentația pentru obținerea licenței de televiziune, pentru ca ȘTIRI ONLINE TV să debuteze pe rețelele de cablu în iarna anului 2018.


Călin-Liviu Georgescu este om de afaceri în mass media, cu o biografie profesională în de peste 25 de ani. Cu o diplomă în Comunicații Audio-Vizuale a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, Călin-Georgescu a intrat inițial în domeniul creației de publicitate și apoi a debutat în managementul de top ca director al agenției multinaționale de publicitate, Young & Rubicam Advertising, filiala din România. Având ca și principal de client din mass media pentru branding, creație și promovare companiile grupului MediaPro, Călin-Liviu Georgescu realizează mesajele și marketingul care au făcut din ProTV, ProFM, AcasăTV, ProTV Magazin, Ziarul Financiar, Playboy, MediaPro Pictures și altele, lideri de piață și notorietate de azi. În paralel, dezvoltă afacerile de publictate ale companiei pe care o conduce, inlcuzând pe lista de cienți coprorații ca Colgate-Palmolive, Phillip Morris, Danone, Mercedes, Ford, CME, United International Pictures, precum și clienți români din mediul privat și de stat, ca Banca Țiriac, FC Dinamo, Guvernul României, Președinția României, Ministerul Muncii și mulți alții. După desprinderea de grupul MediaPro, își fondează propria agenție de publicitate, incluzând pe lista de clienți din mass media BBC, Miramax, EuropaFM, PrimaTV, Național TV și companiile din Centrul Media Național, companii din grupul Intact și numeroase televiziuni și ziare locale, dar și clienți din alte domenii, ca AGIP, ORKLA, Heinkel, TNT, BMW, European Drinks, Stalinskaya, Rovere Mobili, Romina Kids Furniture, Moore Stephens, Volumetric și alții. Ca broker de afaceri certificat internațional, intermediază achiziții și fuziuni de ziare, radiouri și televiziuni în România și participă la proiecte de marketing investițional și achiziții în mai multe țări din Europa. Începând din 2015, Călin-Liviu Georgescu creează mai multe publicații și rețele de publicații online, îar în 2016 lansează proiectul de rețea Știri Onilne TV, un grup mass media care integrează publicații online, radio, televiziune, magazine online și editare de carte, companii care se vor lansa succesiv până la finalul acestui an.

Articole similare