Publicitate

Jeep

Războiul condamnatului cu penalul: Dragnea îl acuză pe Iohannis și aduce a doua valiză

”Azi este a doua zi de luni, a doua valiză. Un localnic din Sibiu a zis că a găsit-o în curte şi a dat-o unui prieten care a dat-o altui prieten” și-a început Liviu , a doua ”sesiune” de atacuri împotriva lui Klaus Iohannis, ca răspuns la cazul ”Teleormanleaks”.

”Aici sunt nişte stick-uri pe care o să vi le oferim. Românii au drept legitim să ştie cine este şi ce a făcut cu adevărat acest personaj. Ce vedem la acest preşedinte e fake, e fals. E doar o imagine falsă, este un personaj de carton pus în vitrină de statul paralel.”, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea a mai afrimat că şeful statului ar fi fost descris, de unii dintre procurorii care l-au anchetat, drept şef de clan mafiot. ”Procurorii nu au cercetat, l-au protejat. Alte dosare au fost spălate, altele închise. Cred că o să mai urmeze să apară informaţii despre acest preşedinte care e un presedinte fals, mincinos şi care e dovedit că a comis nişte infracţiuni. Săptămâna viitoare voi veni cu a treia valiză.”, a mai spus liderul PSD.

Citește în ȘtiriOnline.TV