RĂSPUNSURI LA ÎNTREBĂRI | Detalii despre revistă și despre înscrierea trainerilor în directorul nostru

RĂSPUNSURI LA ÎNTREBĂRI | Detalii despre revistă și despre înscrierea trainerilor în directorul nostru

workshop romaniaWORKSHOP ROMÂNIA oferă în mod gratuit posibilitatea trainerilor, speakerlor și mentorilor să se prezinte pe sine și activitatea lor în revistă, o premieră în presa online de specialitate.

Deoarece revista WORKSHOP ROMÂNIA este complet independentă, nu este afiliată vreunui centru de conferințe sau cursuri, precum nici nu favorizează vreunul din domeniile dezvoltării personale, prezentarea trainerilor este absolut echilibrată, echidistantă, nefavorizând nici un nume, curs, școală sau idee. 

Impactul prezentării trainerilor în revistă depinde exclusiv de calitatea prezentării pe care trainerii o trimit redacției, precum și de frecvența și relevanța articolelor pe care aleg să le publice în revistă.

Înscrierea în directorul nostru TRAINERI, MENTORI & SPEAKERI DIN ROMÂNIA este foarte simplă (vezi cum aici) și oferă numeroase avantaje, precum creștera notorietății trainerului, promovarea activității (cursurilor, conferințelor, workshopurilor) și, prin publicarea de articole, o mai bună înțelegere de către publicul larg a activității trainerului.

Iată, aici un exemplu al felului cum arată pagina unui trainer în revista Workshop România: vezi pagina demo

Pentru și mai multă claritate, răspundem mai jos la câteva întrebări pe care le-am primit încă din faza de creație a revistei, precum și la altele, pe care le anticipăm:

Înscrierea este gratuită?

Da.

De ce este gratuită?

Pentru că face parte din misiunea asumată de revistă, de a ajuta, facilita și susține întâlnirea dintre traineri și publicul larg.

Unde apare prezentarea mea?

În primul rând, pe prima pagină a revistei, pe coloana din mijloc, în ordinea înscrierii. Apoi, pe pagina dedicată trainerilor, aici. Și, în final, în două liste: lista în ordinea alfabetică și lista pe domenii de activitate.

La acestea, se adaugă anunțarea fiecărui trainer înscris pe pagina de Facebook și alte rețele de socializare.

În plus, în fiecare lună,  WORKSHOP ROMÂNIA publică un e-book cu lista trainerilor care s-au înscris și îl distribuie gratuit la aproape 10 mii de adrese de e-mail ale liderilor de opinie, din industrie și din administrația Statului.

Cât timp țineți prezentarea mea în revistă?

La infinit sau până doriți să o înlăturăm din revistă.

De ce înscrierea în director se face numai prin e-mail?

În primul rând, fiindcă dorim să comunicăm direct cu trainerii care se prezintă în paginile revistei, iar platforma de self-publishing, deși mai rapidă (dar nu cu mult) ar complica această comunicare. Așa că am eliminat ”intermediarul”. Redacția citește TOATE textele primite spre publicare și, atunci când considerăm că putem să dăm trainerilor idei sau sugestii de prezentare, o facem.

Prezentările trimise au limită de text? Fotografiile au dimensiuni limitate? Există condiții tehnice de care trebuie ținut cont?

Răspuns: trainerii, speakerii și mentorii care se prezintă pe sine în revistă pot trimite texte de prezentare oricât de lungi, nu există limită. Totuși, din experiența noastră, o prezentare optimă arată ca într-unul din exemplele (demo-urile) noastre de prezentare: vezi o pagină demo

În ceea ce privește dimensiunea fotografiilor, noi recomandăm FOTOGRAFII ”PE LAT” (landscape), la dimensiune laturii mari (lățimea) de minim 960px.

În ceea ce privește diacriticile din textele primite:  INSISTĂM PENTRU A NE TRIMITE TEXTELE SCRISE CU DIACRITCE. 

CE PUBLICĂM (recapitularea condițiilor tehnice pentru prezentările trimise pe e-mail)

  • Text: lungime nelimitată
  • Date de contact: da
  • Linkuri: da
  • Foto: pe lat, dimensiunea minimă a lățimii fotografiei 960px
  • Număr fotografii: 3 (trei)

Cât timp durează până să îmi apară prezentarea în Workshop România?

Nu mai mult de 24 de ore.

Pot actualiza prezentarea mea de pe Workshop România?

Da, oricând. Procedați tot așa cum ați făcut la înscriere, trimiteți pe e-mail noua versiune (inclusiv noi poze, dacă e cazul) și vom înlocui prezentarea veche cu cea nouă.

Câte articole pot trimite spre publicare? Pot trimite articole pe orice subiect?

Odată înscris în directorul nostru, puteți trimite spre publicare oricâte articole doriți. Ele vor apărea în secțiunea rezervată domeniului în care activați și vor fi promovate pe Facebook.Da, puteți trimite articole pe orice subiect, deși recomandarea redacției este să folosiți această oportunitate pentru a-i ajuta pe cititorii revistei să înțeleagă mai bine domeniul în care activați. Deci, vă sugerăm să scrieți despre dumneavoastră și activitățile Dvs.

Pot trimite articole spre publicare și dacă nu sunt înscris ca trainer?

Revista publică articolele trimise de trainerii înscriși în directorul nostru fără nici o condiție, așa cum sunt primite la redacție. Dar dacă nu faceți parte dintre trainerii, mentorii și speakerii listați în revistă, puteți trimite materiale spre publicare, dar noi vom publica numai ceea ce ni se pare util, interesant sau inedit din ceea ce trimiteți.

Cine sunt redactorii revistei?

Revista a fost lansată datorită muncii și contribuției unei echipe editoriale de proiect, ”asamblată” și coordonată de Călin Georgescu, fondatorul revistei. Echipa care a produs și lansat revista este specializată în crearea de publicații și include atât jurnaliști, specialiști în dezvoltarea personală, dar și redactori, copywriteri și specialiști web. Revista își va construi o redacție stabilă și un ”mănunchi” de colaboratori externi în următoarele trei luni, umrând ca până atunci să funcționeze cu echipa de ”tehnocrați” inițială.


În caz că ai neclarități, te rugăm să nu eziți să ne contactezi și să ceri detalii despre subiectele care te interesează. Îți răspundem rapid.

Redacția Workshop România