Radu Tudor, un creator de omagii

radu tudor stiri online tv

Radu Tudor și-a deschis emisiunea de luni, 22 inaurie 2018 cu un editorial în care laudă ”frământările” din PSD pentru desemnarea membrilor guvernului Viorica, comparând situația de azi cu cea din epoca Băsescu-Boc, când miniștri erau numiți fără mare tam-tam, direct și fără discuții, sugerând că acum este cu totul altfel, adică e bine că se discută, e semn că în PSD există valoare, valori, că-i un partid democratic. O fi, n-o fi, cine știe? Vom vedea, că deocamdată suntem mai îndeptățiți să fim suspicioși, nu optimiști. Numai că ce face Radu Tudor acum este o formă deplorabilă de activism în favoarea PSD, căci una e să fi promoter PSD pe față, și alta e să-ți creezi o notorietate de jurnalist obiectiv pentru ca apoi s-o închiriezi PSD-ului la ocazii. Că ce te faci dacă mâine ăștia pe care îi iei în brațe azi se dovedesc a fi niște nemernici, ba și mai rău, pârnăiași cu acte, ca Mazăre, de exemplu, care a beneficiat de zeci de ore de omagii de la Antena 3, inclusiv de la Radu Tudor? Eu am mai zis că mass media, și mai ales cea de largă audiență, cum e Antena 3 (nici Realitatea sau Digi nu-s din altă ligă, doar că ăia fac show TV și editorial mai de proastă calitate), este complice la dezastrul moral, cultural și economic creat în țară de clasa politică de azi, iar această complicitate este personalizată de câțiva realizatori care au ”talentul” de a ”vinde” orice imagine publică, orice idee, a oricui și către oricine, indiferent de valoarea sau moralitatea subiectului în cauză. Radu Tudor este unul dintre aceștia, un fel de copywriter-jurnalist, capabil să scrie pentru orice client, în retorica adecvată segmentului de audiență vizat. El seamănă, cumva, cu ”monștri sacri ai scenei și ecranului românesc”, care, dotați cu un indiscutabil talent, și-au plătit status-ul în societate recitând ”omagii”. Că dacă iei azi toate declarațiile lui Radu Tudor referitoare la politicienii de ieri și azi, faci o frumoasă colecție de ode odioase. Să-i fie căința ușoară. 

Stiri Online TV


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu. ȘtiriOnline.TV este parte e rețelei de ziare și reviste online ȘTIRI ONLINE TV NETWORK, rețea aflată deasemenea în proprietatea lui Călin-Liviu Georgescu. Pe lângă ȘtiriOnline.TV, rețeaua mai include următoarele ziare și reviste:

NAȚIUNEA ROMÂNĂ - natiunearomana.ro | Ziar de știri opinie politică
VEDETE TV - vedete.tv | Revistă de celebrități și știri mondene
WORKSHOP ROMÂNIA - workshopromania.ro | Revistă de educație și dezvoltare personală
SUDUL CAPITALEI - sudulcapitalei.ro | Ziar de știri locale din București
MAGIA ROMÂNIA - magiaromania.ro | Revistă de spiritualitate contemporană
SCÂNTEIETORUL - scanteietorul.ro | Revistă de satiră și pamflet politic
BULĂ SE ÎNTOARCE - bulaseintoarce.ro | Revistă de umor

Pe data de 4 Mai 2018, Călin-Liviu Georgescu va lansa televiziunea online STIRI ONLINE TV, o televiziune de talk-show, reportaje live și programe de utilitate, care conține 100% programe și producții originale.

Se află în pregătire documentația pentru obținerea licenței de televiziune, pentru ca ȘTIRI ONLINE TV să debuteze pe rețelele de cablu în iarna anului 2018.


Călin-Liviu Georgescu este om de afaceri în mass media, cu o biografie profesională în de peste 25 de ani. Cu o diplomă în Comunicații Audio-Vizuale a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, Călin-Georgescu a intrat inițial în domeniul creației de publicitate și apoi a debutat în managementul de top ca director al agenției multinaționale de publicitate, Young & Rubicam Advertising, filiala din România. Având ca și principal de client din mass media pentru branding, creație și promovare companiile grupului MediaPro, Călin-Liviu Georgescu realizează mesajele și marketingul care au făcut din ProTV, ProFM, AcasăTV, ProTV Magazin, Ziarul Financiar, Playboy, MediaPro Pictures și altele, lideri de piață și notorietate de azi. În paralel, dezvoltă afacerile de publictate ale companiei pe care o conduce, inlcuzând pe lista de cienți coprorații ca Colgate-Palmolive, Phillip Morris, Danone, Mercedes, Ford, CME, United International Pictures, precum și clienți români din mediul privat și de stat, ca Banca Țiriac, FC Dinamo, Guvernul României, Președinția României, Ministerul Muncii și mulți alții. După desprinderea de grupul MediaPro, își fondează propria agenție de publicitate, incluzând pe lista de clienți din mass media BBC, Miramax, EuropaFM, PrimaTV, Național TV și companiile din Centrul Media Național, companii din grupul Intact și numeroase televiziuni și ziare locale, dar și clienți din alte domenii, ca AGIP, ORKLA, Heinkel, TNT, BMW, European Drinks, Stalinskaya, Rovere Mobili, Romina Kids Furniture, Moore Stephens, Volumetric și alții. Ca broker de afaceri certificat internațional, intermediază achiziții și fuziuni de ziare, radiouri și televiziuni în România și participă la proiecte de marketing investițional și achiziții în mai multe țări din Europa. Începând din 2015, Călin-Liviu Georgescu creează mai multe publicații și rețele de publicații online, îar în 2016 lansează proiectul de rețea Știri Onilne TV, un grup mass media care integrează publicații online, radio, televiziune, magazine online și editare de carte, companii care se vor lansa succesiv până la finalul acestui an.

Articole similare