Proprietarul Complexului Sportiv TNT CLUB SPORT a ieșit din insolvență

TNT-Demolări S.R.L., dezvoltatorul proiectului investițional Complex Sportiv – TNT Sport Club, inaugurat pe piața băcăuană din anul 2012, a reușit reintegrarea societății pe plan economic, numărându-se printre societățile din portofoliul clienților Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL care s-au adresat Serviciului pentru reorganizare Phoenix.
Baza sportivă TNT Sport Club, adaptată sloganului „Enjoy & Relax”, oferă un nou stil de viață băcăuanilor și celor din vecinătatea Bacăului, prin multitudinea de domenii sportive și de relaxare, o abordare modernă a activităților de agrement. Astfel, clienții se pot bucura de activități de recreere și recuperare, dar și servicii de medicină sportivă. În zona sport a complexului, regăsim terenuri și incinte pentru minifotbal, tenis de câmp și de masă, baschet și fotbal-tenis, dar și de o pârtie de săniuș. De asemenea, baza sportivă se mândrește cu un bazin de înot construit la standarde semiolimpice, cu cinci culoare, lung de 25 de metri și cu o adâncime de 1,70 de metri, dar și cu zona de piscine exterioare, deservită de o zona de plajă cu o capacitate de peste 300 de sezlonguri.
Procedura de insolvență împotriva societății TNT-Demolări S.R.L. s-a deschis ca urmare a cererii debitoarei, în data de 25.11.2015, pe rolul Tribunalului Băcău. De remarcat este faptul că în perioada de observație, s-au soluționat contestațiile înregistrate la tabelul preliminar al creanțelor, au intervenit o serie de cesiuni de creanță și nu în ultimul rând, s-au achitat o parte din creanțele înscrise în tabel, respectiv creditorii bugetari, prin eforturi considerabile din partea debitoarei, iar creditorii rămăși înscriși la masa credală au formulat cerere de renunțare la judecată.
În consecință, la termenul din data de 12.09.2018, instanța de judecată a dispus închiderea procedurii insolvenţei împotriva societății TNT-Demolări S.R.L., în temeiul art. 178 din Legea nr. 85/2014 privind procedura insolvenţei, fără a dispune radierea debitoarei, cu reinserția societății în mediul economic.
Vă mulțumim că ați ascultat sfaturile noastre și ați ieșit astfel din insolvență, și vă dorim în continuare PROFIT MAXIM!

Persoană de contact: Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL
Andreea Topciu – Marketing Manager Iasi, Aleea Nicolina, nr. 82
+0756.227.227 +40.232.243.864
andreea.topciu@insolventa.ro iasi@insolventa.ro

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...