Workshop România publică GRATUIT comunicatele de presă de la traineri, speakeri și mentori care activează în domeniul dezvoltării personale și profesionale. Pentru a publica un comunicat în Workshop România, pur și simplu trimiteți-ne comunicatul prin e-mail la adresa:

contact@workshopromania.ro (Dați click pe adresă pentru a trimite un e-mail)


Înainte de a trimite comunicatul rețineți următoarele:

Trimiterea comunicatului nu obligă revista Workshop România la publicarea lui. Ne rezervăm dreptul de a nu publica comunicatele pe care le considerăm, din varii motive, nepublicabile;

Revista Workshop România își declină orice responsabilitate privind orice fel de efecte pe care publicarea unui comunicat le poate avea, sau alternativ, lipsa oricăror efecte. Toată responsabilitatea morală și legală aparține autorului comunicatului;

Trimiterea unui comunicat către revista Workshop România implică faptul că sunteți de acord cu cele de mai sus;


Ce publicăm:

1. Preferăm să publicăm comunicatele de presă sosite de pe domenii verificabile, cum ar fi domeniile .ro
Dacă firma Dvs sau Dvs personal nu aveți încă un domeniu web propriu și ne trimiteți comunicatul de pe adrese de email publice, ca GMail sau Yahoo, ne luăm libertatea de a amâna publicarea lui, sau de a nu-l publica deloc, până ce verificăm autenticitatea sursei. Dacă trimiteți comunicatul de pe o adresă de email publică, asigurați-vă că includeți și un număr de telefon, vom suna pentru verificare.

2. Textul comunicatului, integral. Nu există limită de cuvinte.
Un singur link de pe pagină, deci asigurați-vă că acel link trimite către websitul care vă reprezintă.

2. O singură fotografie atașată. Dacă atașați mai mult de 1 fotografie, Redacția va alege în mod aleator una din fotografii, ștergând restul.
Dimensiune foto recomandată: lățime 960px, la rezoluția de 72 dpi, landscape (pe lat). Comunicatele care au fotografie cu mult mai mare sau cu mult mai mică față de dimensiunea recomandată vor fi întârziate de la publicare, datorită timpului necesar pentru modificarea dimensiunilor fotografiei.

Ce nu publicăm:

  • Nu publicăm comunicate sosite de pe adrese Yahoo sau GMail.
  • Nu publicăm comunicate asupra cărora avem suspiciuni că nu provin direct de la o firmă sau sursă validă, credibilă. De exemplu, când adresa de email de pe care a venit comunicatul nu corespunde cu adresa websitului spre care trimite, avem suspiciuni. Preferăm să vedem că sursa emailului este aceeași cu firma la care se referă comunicatul.
  • Nu publicăm comunicate cu greșeli grosolane de gramatică sau care conțin încălcări ale normelor generale de morală și profesionalism.

Răspunsuri la întrebări:

Î: Share-uiți comunicatul și pe pagina de Facebook a revistei Workshop România?

R: De la caz la caz, dacă ni se pare util pentru prietenii noștri de pe Facebook.

Î: Publicați și comunicate despre evenimente, conferințe, șamd?

R: Da.

Î: Publicarea comunicatului este condiționată de cumpărarea de reclamă în revistă?

R: NU, niciodată. Publicarea comunicatelor este absolut gratuită.

Î: Dacă m-am răzgândit după ce ați publicat comunicatul se poate șterge?

R: Da. Ne scrieți un e-mail și îl ștergem pe loc.

Î: Câte comunicate se pot trimite?

R: De oricâte ori aveți ceva de comunicat. Nu trimiteți mai multe comunicate cu același subiect, le ignorăm. Nu schimbați titlul comunicatului ca să pară că-i alt subiect, chiar citim comunicatele înainte de publicare și ne dăm seama.

Î: Pot face referire la comunicatul publicat în Workshop România, îl pot include într-o ”mapă de presă”?

R: Da.

Î: Publicați comunicatele primite în aceeași zi?

R: Dacă îl trimiteți până în orele 14:00, da. Dacă nu, a doua zi.