Ponta tace în gura mare: să dezvăluim totul dar să nu se afle nimic

Ponta tace în gura mare: să dezvăluim totul dar să nu se afle nimic

Victor muncește intens demolarea lui Liviu , iar această activitate pare că a devenit manifest, program și activitate politică a noului său partid, Pro România.

Într-un interviu in extenso acordat ziarului online Hotnews, Ponta explică câtvea din ”secretele” relației sale cu Liviu Dragnea, dar fără să ofere date clare sau elemente care să ofere publicului informații certe privind afacerile sau activitatea lui Liviu Dragnea.

Se simte în declarațiile lui Ponta intenția de a acuza fără să acuze, lăsând impresia că, de fapt, mai mult latră decât mușcă, probabil cu scopul de a provoca un aranjament politic favorabil pentru formațiunea sa politică în schimbul tăcerii.

”Dezvăluirile” lui Ponta includ expresii ca aceasta: ”Serviciile de informatii, si DNA, cunosc totul despre Tel Drum de foarte multi ani. Unde a fost protectia sau poate nu-i nimic ilegal, habar nu am”.

În general, discursul ”anti-Dragnea” al lui Ponta pare că se bazează mai mult pe aluzii decât pe date, confirmând suspiciunile publice în legătură cu situația că Ponta nu îl poate incrimina pe Dragnea fără să se încrimineze și pe el însuși, situație des întâlnită la clasa politică românească, cu interese care se întrepătrund, fiind imposibil de a stabili responsabilități sau eventuale culpe.