Publicitate

Jeep

Permiteți concluzia, #cucuvintelemele ?

Permiteți concluzia, #cucuvintelemele ? Abia acum a detonat supozitorul dum-dum al #pdl plantat în #pnl, când cu ocluzia #crinantonescu. Iar la #psd sunt curios dacă are cineva coloana să-l înfrunte pe Dragnea, care se simte mai important decât Blaga pe când îl propulsa pe Băsescu la Cotroceni și să admită onest că au câștigat acum pe măsurile luate de guvernul Ponta. Recuperarea fostului premier și a echipei sale ar trebui să fie prioritară pentru social-democrați. Hârtia de turnesol, din acest punct de vedere, presimt că va fi Rovana Plumb. Din aiurelile de strategie liberală, care au plasat-o pe Gorghiu undeva între Adina Vălean și Radu Câmpeanu, a avut de câștigat, surprinzător, #udmr, partid căinat ipocrit că nu va trece pragul, tocmai cu intenția de a crea panică și stopa canibalizarea din maghiarime pentru a obține un aliat cât mai puternic într-o coaliție post-festum anti-psd. Dar știți cum se spune, nu-i pentru cine se pregătește și prevăd un dialog reciproc avantajos între Kelemen pe de o parte și Dragnea cu Tăriceanu pe de cealaltă. Băsescu tribunel singurel în Senat va fi o agonie lungă, o umilință subtilă pentru el și o sursă de amuzament continuu pentru cei care nu s-au putut obișnui cu dispariția lui Vadim. La #treicoceni, frontul atmosferic glacial va determina virarea ficusului în cactus. Ghinion. Schimbările iminente din servicii vor trece neobservate. Aproape…
Marele absent al cursei este indiscutabil #pru. Cu un mesaj care ar fi prins bine exact acolo unde nu a ajuns și unde nu au putut obține infrastructură, adică în teritoriu și având în vedere timpul extrem de scurt pe care l-au avut la dispoziție, #ailupalada s-au descurcat onorabil. Fiind singurul partid cu un discurs coerent eurosceptic, bănuiesc că vom mai auzi despre dânșii.
Hipsterismul politic al #usr e #thenextshit, dar la propriu. Unii nu învață niciodată din greșeli, se pare, așa că vom vedea un frumos remake al poveștii cu tâlc al dezmembrării #ppdd în Parlament. Se învârte ”pașa” Dan Diaconescu pe prici de ciudă că nu s-a gândit să protejeze schema asta la OSIM.

Citește în ȘtiriOnline.TV