Din minunile Pasajului de la Piața Sudului: pasaj pietonal subteran în cimitir

Pasaj1
Pasaj1

Pasajul Piața Sudului nu mai este celebru doar pentru că este cea mai întârziată lucrare publică din București. De-acum este celebru pentru primul pasaj subteran din cimitir. Bine, poate nu chiar din cimitir, dar la mai puțin de doi metri de gardul cimitirului. Ceea ce înseamnă că cei care vor folosi pasajul, mai ales cei impresionabili, se vor afla la doi metri de rămășițele lumești ale bercenarilor înhumați chiar lângă gardul cimitirului. Doamne-ferește să cobori în pasaj noaptea!

În plus, pasajul, plantat chiar în mijlocul trotuarului, obligă miile de bercenari care circulă spre piață și metrou să se frece zilnic de gardul cimitirului, spațiul rămas fiind foarte îngust, așa cum se vede în imaginile de mai jos. Deprimant? Încă nu. Liftul pentru persoane cu dizabilități, afalt la câțiva metri mai încolo, oferă o călătorie în subteran încă și mai… horror!

 


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu.