Publicitate

Jeep

Occupy Turcan: un deputat PNL de Ilfov rezistă eroic fuziunii PNL cu USR

Deși o acțiune de unificare politică a dreptei din România sub afilierea la Partidului Popular European pare să fie planul ”secret” (pe care îl cunoaște toată lumea) al lui Johannis/Juncker pentru crearea unui ”mare” partid liberal condus de Cioloș, Raluca , președinta PNL (căci pe ea a căzut măgăreața unificării), este admonestată de către liberali de fiecare dată când deschide subiectul.

Cea mai recentă reacție, dar și cea mai colorată, vine de la un deputat PNL de , Daniel Gheorghe, care a pronit un protest epistolar care numai prin minune nu a căpătat numele ” Turcan”, protest inițiat pe Facebook: ”PNL nu va fuziona nici cu USR, nici cu Vama Veche şi nici cu strada Lipscani ori chioşcul de ziare de la coltul Pieţei Romane!“

„Rog frumos pe toată lumea să nu mai amestece numele Partidului Naţional Liberal cu USR. PNL are tradiţie, istorie, valori, structuri şi viziune, iar orice alăturare cu USR o consider o glumă nereuşită. PNL apără libertatea, proprietatea si valorile naţionale, nu este un vehicul globalist de promovare a unor interese străine de cea ce este românul prin firea sa! Şi încă ceva, stiu că deseori declaraţiile oamenilor politice sunt interpretate subiectiv ori scoase din context, dar am convingerea că PNL nu va fuziona nici cu USR, nici cu Vama Veche şi nici cu strada Lipscani ori chioşcul de ziare de la coltul Pieţei Romane!“, a scris Gheorghe.

Citește în ȘtiriOnline.TV