Nou! A apărut radioul pe internet creat pentru a fi ascultat la birou. Și îl poți accesa aici LIVE

radio reformaSTIRI ONLINE TVRadio Reforma, cea mai bună stație radio pe internet din România a lansat în online OFFICE TIME Music Channel, un canal de radio care transmite muzică instrumentală specială, care este considerată că facilitează concentrarea pe activități intelectuale și menține o stare de spirit bună.

OFFICE TIME MUSIC CHANNEL este doar unul din cele zece canale de muzică create de Radio Reforma, care oferă acum inclusiv un canal de radio pentru terase, care, spre deosebire de radiourile FM sau YouTube, oferă patronilor de restaurante, baruri și cafenele muzică fără publicitate.

OFFICE TIME Music Channel LIVE

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...