Mission Impossible Fallout – Trailer

Mission Impossible Fallout – Cel mai nou film din seria Mission Impossible este un nou mare succes, ba chiar un succes de casă mai mare decât filmul din seria anterioară, Mission Impossible Rogue Nation, în regia aceluiași Christopher McQuarrie, scenaristul care s-a lansat în 1995 cu scenariul la The Usual Suspects.

Mission Impossible Fallout este apreciat unanim de critică și public, mai ales că o lansează în genul filmului de superacțiune pe actrița britanică din serialul The Crown, Vanessa Kirby, aici în rolul White Widow.

 

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...