Mișcare importantă pe piața auto: Volvo renunță la producția de motoare pe benzină începând din 2019

Volvo renunță la producția de motoare pe benzină din 2019. Producătorul suedez de automobile, deținut de compania chineză Geely, a anunțat că începând din 2019 va produce numai motoare hibrid și electrice pentru toată gama sa de automobile. Inițial, Volvo se va concentra pe motoare hibrid, urmând să crească volumul de mașini electrice pe măsură ce infrastructura necesară se va dezvolta. În acest moment, cumpărătorii de automobile din toată lumea au încă reticențe față de automobilele exclusiv electrice, preferând automobile hibrid, care pot funcționa în ambele moduri. Deasemenea, cumpărătorii preferă, deocamdată, automobile hibrid din clasa mică și medie.

Anunțul lui Volvo nu este o veste bună pentru Tesla, compania lui Elon Musk care produce automobile electrice din clasa lux, deoarece Volvo, având acces la uriașa piață chineză și asiatică, precum și un portofoliu de mașini din clasa compactă și medie, poate dobândi un avans important în dezvoltare.

Stiri Online TV

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...