Connect with us
Pub
miercuriada stiri online tv miercuriada stiri online tv

Business News

MIERCURIADA 2018 – prima serie de întâlniri-eveniment pentru eliberarea întregului tău potențial în anul nou

2018  / 0 Viaţă 9 cu : Întâlniri-eveniment săptămânale pentru armonizare și energizare la început de an. Detalii pe claudiaescu.ro și magiaromania.ro

MIERCURIADA 2018 este o serie de întâlniri-confenințe-eveniment susținute de Claudia Escu care au loc în fiecare zi de miercuri seara, în București, și au ca scop activarea potențialului participanților la început de an și la început de an astral.

La Miercuriadă se desfac blocaje, bariere și probleme subtile formate anul trecut, pentru ca în anul 2018 particpanții să-și poată manifesta nestânjeniți, pe deplin și cu întreaga energie, obiectivele pe care și le-au stabilit.

MIERCURIADA începe în 24 ianuarie și are loc în fiecare miercuri, între orele 18.30-21.00, în București, Strada Nicolae Leonard, numărul 3, Sector 2, Bucureşti (zona Arena Naţională), la centrul de educație Tibis Elixir, iar donația recomandată pentru eveniment este de 55 de lei.

Se va lucra cu o serie de instrumente pe amprenta cheii genetice active din ziua evenimentului, cum ar fi: Yi King, Human Design, Cheile Genelor, Astrologie, Numerologie, Eneagrama şi altele.


ÎNSCRIERI LA EVENIMENTUL MIERCURIADA 2018 din 24 ianuarie: 

La telefon: +40744.314.711

Prin e-mail: oviata9@yahoo.com


DESPRE CLAUDIA ESCU

Îndrumător în acest proces de trezire a potenţialului va fi Claudia Escu, creatoarea unor concepte şi proiecte de Educaţie şi Evoluţie. Experienţa ei cuprinde cercetare în domeniul medicinii cuantice, pasionată de genetică, studii de terapii integrative şi nutriţie, şi coordonatoarea teoretică şi practică, la nivel naţional, a Conceptului O Viaţă 9 în calitate de strateg intuitiv, consilier, trainer şi coach.

DATA
Din 24 ianuarie, în fiecare miercuri, între orele 18.30-21.00

LOCAȚIA
Ne întâlnim la Tibis Elixir, Strada Nicolae Leonard, numărul 3, Sector 2, Bucureşti (zona Arena Naţională).

PREȚUL
Donaţia recomandată este de 55 ron, pentru acoperirea costurilor de organizare.


 

ÎNSCRIERI LA EVENIMENTUL MIERCURIADA 2018 din 24 ianuarie: 

La telefon: +40744.314.711

Prin e-mail: oviata9@yahoo.com


DESPRE MERCURIADĂ
Suntem într-un an 11 care exprimă activarea Intuiţiei, conexiunilor psihice şi manifestărilor concrete. Este asemuit unui portal între lumea spirituală şi cea fizică, între dorinţa interioară şi materializarea exterioară, între inspiraţie şi manifestare.

În 2018 cele mai înalte intenţii ale tale se realizează cu viteza iubirii. Eu simt că este anul marilor descoperiri, al inovaţiilor şi al precedentului. Iată de ce consider bine venită această intenţie pe care am numit-o Mercuriadă.

Sunt un cititor de simboluri. Iubesc să descifrez viaţa prin intermediul acestora, dar în acelaşi timp le folosesc pentru a amplifica valoarea momentului ACUM şi a susţine reuşita acţiunilor concrete.

De aceea, aleg să te invit într-o aducere împreună de Cunoaştere şi Re-Cunoaştere, prin intermediul căreia să ne integrăm într-un nucleu, care are menirea de a genera o comunitate de Trezire şi Manifestare.

Astfel, utilizând principiul diagramei Yi King – Roata Vieţii, pe care personal o folosesc în propriul meu program de decondiţionare, vom păşi prin fiecare poartă a designului uman, prin fiecare cheie genetică care se desfaşoară secvenţial pe parcursul unui an întreg.

Am ales ziua de Miercuri ca fiind reprezentativă unei astfel de aduceri împreună, tocmai datorită influenţei acestei planete care exprimă capacităţile mentale, flexibilitatea şi adaptabilitatea fiinţei umane, manifestate prin abilitatea de comunicare şi diplomaţie. Mercur reprezintă comunicare, inteligenţă, principiul tainic al legăturilor, al mişcării, al adaptării. Mai mult decât atât Codonul START care deschide acest nou ciclu, se activează pe 22 ianuarie, ceea ce înseamnă că începem Călătoria cu primul pas. Vom petrece împreună activări, conştientizări şi împărtăşiri valoroase, care se vor amplifica prin puterea egregorului creat de noi toţi – Împreună.

Îţi voi pune la dispoziţie grafice, cărţi şi informaţii adunate de-a lungul timpului cu scopul de a facilita îndrumarea pe Cale. Vom păşi prin intermediul fiecărei chei genetice săptămânal şi vom activa în noi înşine portalurile Vieţii de la nivelul ADN-ului nostru, prin care vom urca în frecvenţa Potenţialului cel mai înalt.
Vino începând de miercuri, 24 ianuarie, la o întâlnire despre activarea potentialului tău, prin intermediul căreia să afli cum îţi poţi valorifica darurile, dar şi cum să îţi accepţi cu blândeţe umbrele care se pun în calea evoluţiei tale. Vom lucra cu o serie de instrumente pe amprenta cheii genetice active din ziua întâlnirii noastre, cum ar fi: Yi King, Human Design, Cheile Genelor, Astrologie, Numerologie, Eneagrama şi altele.

Mercuriada reprezintă o Cale de auto-explorare, cunoaştere şi dezvoltare personală care îţi va transforma percepţia asupra ta şi a realităţii tale!

Vom menţine ca unitate de măsură a cuantificării frecvenţei la care ne raportăm în viaţa de zi cu zi, singurul instrument prin intermediul căruia să ne conectăm unii cu ceilalţi – Iubirea. Te aştept să parcurgem împreună seri de Magie a re-găsirii unicităţii fiecăruia dintre noi, acceptând, integrând şi binecuvântând fiecare aspect al nostru.

Fie ca totul să se manifeste cu viteza Iubirii din noi!


 

ÎNSCRIERI LA EVENIMENTUL MIERCURIADA 2018 din 24 ianuarie: 

La telefon: +40744.314.711

Prin e-mail: oviata9@yahoo.com

Advertisement Pub

Business News

Creditorii aprobă planul de reorganizare Mecano-Fuc S.A. depus de dl. Comănescu Constantin

comunicate de presa

MECANO FUC S.A., cea mai mare producătoare de utilaje pentru extracţie şi construcţii din zona Moldovei, continuatorul colosului Mecanica S.A. Vaslui, și-a aprobat Planul de Reorganizare. În cadrul Adunării Creditorilor din data de 10.07.2018, creditorii au considerat ca societatea merită o șansă de relansare a activității cu achitarea datoriilor eșalonat într-un interval de până la 3 ani, bazându-se pe resursele tehnologice existente și experiența personalului.
La termenul din 18.09.2018, urmează ca instanța să confirme planul de reorganizare. Procedura insolvenței a societății a fost deschisă în data de 29.06.2016, din dorința restructurării activității curente și în vederea găsirii soluțiilor optime pentru optimizarea costurilor.
Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. a fost confirmat ca administrator judiciar de 100% dintre creditorii care au votat în cadrul ședinței Adunării Creditorilor societății, iar Mecano Fuc S.A. și-a desfășurat activitatea curentă sub supravegherea administratorului judiciar.
Prin planul de reorganizare aprobat se propune o nouă strategie în gestionarea activelor societății, reeșalonarea datoriilor și restructurarea organizatorică, o redresare generală a activității societății, propunere ce va beneficia de toată atenția si vigilența administratorul judiciar.
Sub logo-ul “Încredere, seriozitate, calitate”, Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. oferă servicii de consultanță complete în tot ceea ce înseamnă procesul de insolvență: de la strategii de prevenire, până la planuri de însănătoșire a afacerilor.
Echilibrul în abordarea investitorilor, creditorilor precum și a debitorilor ne-a adus renumele, creativitatea și originalitatea soluțiilor propuse ne-au adus un număr impresionant de clienți mulțumiți în portofoliu.
Așteptați-vă, așadar, la relansarea activității pe platforma industrială a Mecano Fuc S.A.

Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL
Iasi, Aleea Nicolina, nr. 82
+40.232.243.864
iasi@insolventa.ro

Persoană de contact:
Andreea Topciu – Marketing Manager
+0756.227.227
andreea.topciu@insolventa.roMai mult

Business News

La aniversarea de 10 ani, PetExpo devine destinația favorită pentru familiile cu copii și animal de companie

stiri online tv

Cea de a zecea ediție a târgului dedicat animalelor de companie aduce în premieră un spațiu de expunere de 5.000 mp, în care vor fi organizate jocuri și concursuri cu premii pentru vizitatori. PetExpo se va desfășura în perioada 15 – 17 iunie, la Romexpo, în pavilioanele C4 și C5. Familiile cu copii vor fi încurajate să se distreze alături de patrupedul lor în primul parc de distracții din România pentru animalele de companie.stiri online tv

În cadrul evenimentului, părinții și copiii vor putea să participe alături de animalul de companie la jocuri și concursuri cu temă sportivă, de inteligență sau de divertisment, vor crea amintiri unice și își vor răsfăța patrupedul cu cele mai gustoase treaturi din carne sau vegetariene.

De vineri până duminică vizitatorii târgului PetExpo 10 se vor bucura de:

Hollywood style. Stăpânii își vor transforma animalele de companie în staruri ca la Hollywood. Aceștia vor putea pune fotografiile patrupedelor în rame speciale sau le pot lua amprenta, cu ajutorul unui kit de amprentare.

Adopții de animale. Vizitatorii care vor să își mărească familia și să adopte un patruped, vor găsi animăluțe fără stăpân în cadrul PetExpo. Vor fi prezente două asociații active în adopțiile de animale, iar copiii vor putea să se împrietenească chiar la târg cu viitorul membru al familiei.

Donații pentru adăposturile de animale. Cei care vin la PetExpo vor putea dona mâncare pentru animăluțele fără stăpân din adăposturile Speranța și cele ale asociației Kola Kariola.

Primul parc de distracții pentru animalele de companie. La aniversarea de 10 ani, PetExpo aduce în premieră parcul de distracții pentru animale. Astfel, copiii alături de animăluțele lor se vor putea distra în cele 5 locuri de joacă ale parcului: Strairway of Champions, Beauty Salon, Pet Networking Area, Play Ball și Perfect Fit Challenge.

Jocuri, concursuri și demonstrații în Arena PetExpo. Dresorii de la Ringstar Club revin în Arena PetExpo și le vor arăta copiilor trucuri pe care le pot învăța pentru a-și dresa siguri cățeii.

PetExpo 10 este locul de întâlnire pentru iubitorii de animale care își doresc o experiență unică pentru întreaga familie. Evenimentul PetExpo strânge anual peste 10.000 de vizitatori iubitori de animale și este cel mai mare eveniment anual dedicat acestora.

Costul unui bilet la PetExpo este de 20 de lei, iar cei care le vor achiziționa online de pe site-ul evenimentului, pana la 1 iunie 2018, vor beneficia de un discount de 50%.

Mai mult

Business News

International School of Communication își extinde numărul de cursuri organizate în România prin partenerul local Creative Business Management

stiri online tv

Anul acesta International School of Communication (ISOC) va aduce, în România, un concept actual de training în domeniul content writing-ului. Desirée Banugo, un expert în marketing digital care a derulat campanii în peste 20 de țări, vine la București pe 10 iunie pentru a susține cel mai nou training din portofoliul agenției: Content writing pentru digital si social media.stiri online tv

Cursul susținut de expertul britanic are o abordare globală a conținutului văzută din perspectivă strategică. Potrivit acesteia, content writing-ul a depășit stadiul unei activități punctuale de PR sau social media.

Suntem în etapa în care conținutul este esențial pentru imaginea unei companii. Din punctul meu de vedere, conversiile organice nu depind neapărat de caracteristicile platformei sau comportamentul audienței, ci de calitatea și relevanța conținutului furnizat de brand, precum și de experiențele sociale pozitive oferite prin gestionarea unei comunități implicate. Aceasta este cheia succesului conversiilor”, spune Desirée Banugo.

Trainingul de Content writing în digital și social media este cel de-al patrulea curs din programul intensiv de comunicare susținut de experții ISOC la București. Alte trei cursuri sunt programate în perioada 7- 9 iunie și sunt susținute de specialistul în comunicare Kelly Freeman. Aceasta va susține trei cursuri de o zi pe teme diferite: Strategii avansate în PR și comunicare – 7 iunie, Strategic Event Management – 8 iunie, Internal Communication – 9 iunie.

Kelly Freeman va reveni pentru a patra oară la București pentru a susține aceste cursuri.

Am observat că cei care au participat la acest program strategic au o bună înțelegere a ceea ce înseamnă comunicare internă, PR-ul și event managementul, dar nu neapărat de a conecta ceea ce fac cu strategia companiei și obiectivele de business. Acest training îi ajută să își dezvolte expertiza, să îi ducă la nivelul următor și toate acestea chiar funcționează, am văzut cu ochii mei în cele 3 ediții. Este o bucurie să lucrezi cu oameni care vor învețe, să absoarbă informația și la final să demonstreze că au înaintat în procesul de învățare„, declară Kelly Freeman.

Pe parcursul celor trei sesiuni desfășurate până în prezent, la training au participat specialiști în comunicare și freelanceri. Următoarea sesiune a cursului va avea loc în perioada 7-10 iunie, iar programul complet poate fi găsit pe site-ul agenției Creative Business Management.

 

Mai mult