teodor melescanu stiri online tv

Teodor Meleșcanu, ministrul de externe al României: „Ne aflăm într-un dialog la ora actuală, un dialog destul de constructiv, în care avem puncte de vedere. Ni le vom susţine şi vom da şi explicaţiile necesare atunci când se va încheia acest proces. Suntem însă într-un proces de postlegiferare, înainte de intrarea în vigoare a acestor legi, care au fost adoptate şi va trebui să vedem foarte clar ce din aceste legi, concret, ce anume creează probleme”

Declarația  a fost făcută la televiziune, unde Meleșcanu s-a pronunțat în legătură cu situația modificărilor legilor justiției, așa cum sunt percepute la Bruxelles.

Declarația înaltului ofical român, evidențiază faptul că Guvernul și PSD nu a înțeles pe deplin impactul pe care modificările le-ar putea avea în relațiile cu partenerii europeni, fiindcă, așa cum spune Meleșcanu ”a trebui să vedem foarte clar ce din aceste legi, concret, ce anume creează probleme”.


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu.