MARINA MARINESCU, mentor, speaker, autor | Branding și Advertising | PROFIL DEMO

MARINA MARINESCU, mentor, consilier, speaker, autor
MARINA MARINESCU, mentor, consilier, speaker, autor

(NOTĂ: acest articol, inclusiv fotografia, textul de prezentare și datele de contact, sunt ficțiune, un demo, un model, o sursă de inspirație pentru a ilustra felul în care apare în revista Workshop România profilul trainerilor care se înscriu gratuit în directorul nostru ; MENTORI ȘI DIN ROMÂNIA. Vezi cum să te înscrii aici: GHID PENTRU ÎNSCRIERE GRATUITĂ)

MARINA MARINESCU

MARINA MARINESCU este mentor, consilier pentru management, speaker și autor de pentru maximizarea performanțelor în afaceri. Cu o experiență de peste 10 ani în mediul corporatist și 5 ani în domeniul educației complementare, MARINA MARINESCU  oferă consiliere pentru carieră one-on-one, precum și instruire specializată în cadrul cursurilor pe care le organizează cu mare succes în Capitală și în țară.

MARINA MARINESCU ”This entire world view tragically puts the proverbial cart before the horse. Whether you call it personal development, personal growth, self-actualization, self-transcendence, or spirituality does not matter. What matters is realizing that the reason you were born is to become the best human being you can possibly be. Personal development is not a tool for reaching a bigger goal. Becoming a complete human being is already the biggest and most noble goal you can aspire to.”

CONFERINȚĂ DE VÂZNZĂRI CU VASILE VASILESCU
CONFERINȚĂ DE DEZVOLTARE PERSONALĂ CU MARINA MARINESCU

CURSURI:

  • De la talent pentru afaceri la performanță în afaceri
  • Mentalitatea managerului în ascensiune
  • Abilități pentru managemntul unui personal numeros

CĂRȚI:

  • Oameni și succes, 2012
  • Rolul imaginației în afaceri, 2013
  • Management și comunitate, 2016

CONTACT:

E-mail: marinamarinescu@management123.ro

Website: marinamarinescu.ro

Facebook: Facebook/ CoachMarinaMarinescu

(NOTĂ: acest articol, inclusiv fotografia, textul de prezentare și datele de contact, este un demo, un model, o sursă de inspirație pentru a ilustra felul în care apare în revista Workshop România profilul trainerilor care se înscriu gratuit în directorul nostru TRAINERI; MENTORI ȘI SPEAKERI DIN ROMÂNIA. Vezi cum să te înscrii aici:GHID PENTRU ÎNSCRIERE GRATUITĂ)