Ludovic Orban: ”Opriți-vă nerușinaților!”

Ludovic Orban: ”Opriți-vă nerușinaților!”

stiri online tvLiderul PNL, Ludovic se înfurie pe în urma anunțatei noi colaborări dintre și coaliția -ALDE. Liderul liberal, care ar fi preferat ca , partid afiliat, ca și PNL, Partidului Popular European, să rămână în opoziție, pentru a bloca proiectele legislative ale majorității.

Orban tună și fulgeră împotriva PSD, mergând până la a invoca spiritul Marii Uniri, suspectând compromisuri grave ca urmare a colaborării cu UDMR. Totuși, se pare că PNL ar colabora la fel de bine cu UDMR dacă ar fi la guvernare, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată. Iată ce scrie Orban pe Facebook:

”Guvernul Tudose este tinut in viata de UDMR. Ieri, UDMR a anuntat ca prelungeste protocolul de colaborare parlamentara cu PSD (adica sustinerea in Parlament a guvernului Terente). M-am intrebat care este pretul platit de pesedisti. Am aflat raspunsul tot ieri, din Comisia de Munca a Camerei Deputatilor, unde coalitia majoritara a votat favorabil proiectul de modificare a legii administratiei, care coboara de la 20% la 10% pragul pentru minoritati. Deci, pretul este TRADAREA. In prag de 2018, PSD cedeaza in fata celor care refuza sa sarbatoreasca Centenarul Marii Uniri si este gata sa sfideze romanii acordand privilegii inexistente in vreo tara europeana, doar ca sa ramana la putere. Si asta in timp ce guvernul Ungariei ne cauta nod in papura. Opriti-va nerusinatilor!”