Publicitate

Jeep

Ludovic Orban despre Kovesi: ”sentimente nu poți să zici că ai”

orban

Liderul liberal Ludovic mărturisește că nu cunoaște activitatea DNA și că abia după episodul în care era să fie condamnat în baza unui simplu denunța a început să dea atenție instituției.

„Mărturisesc că nu cunosc foarte bine DNA. Am început să mă uit la anchetele formulate de cei de la DNA după ce mi s-a întâmplat cu mai multă atenție. Sentimente nu poți să zici că ai.” a comentat Orban propria sa experiență cu instituția condusă de Laura Codruța .

Chiar și așa, Orban a criticat vehement modificările legilor justiției susținute de PSD, afirmând că activitatea DNA este, per ansamblu, bună și că noile legi vor afecta această activitate.

”Este evident că de când există și funcționează DNA, mai ales în ultima perioadă, a scăzut corupția în România. Hai să fim cinstiți! Au fost foarte multe cazuri de oameni condamnați, au fost foarte multe afaceri de corupție care au fost dezvăluite”, a spus Orban.

Liderul liberal este de părere că garantul independenței Justiției este Consiliul Superior al Magistraturii.

Orban: ”Nu va exista dreptate sau șansa ca fiecare român să-și găsească dreptatea în justiție decât atunci când o să avem o putere judecătorească și un sistem de justiție care este așa cu îl definește Constituția, și anume independent. Garantul independenței Justiției fiind Consiliul Superior al Magistraturii”

Citește în ȘtiriOnline.TV