Publicitate

Jeep

Ludovic Orban contestat și de UDMR: ”Chiar e de râsul lumii”

Kelemen , președintele : „Domnul are mai multe probleme, dar are o problemă de aritmetică. Dacă adunăm toate voturile, se vede că fără voturile noastre ar fi trecut acest Cabinet, pe de-o parte, pe de altă parte, eu aşa ţin mine şi trebuie verificat dacă greşesc sau nu că acest Cabinet a primit mai multe voturi decât Cabinetul Grindeanu şi Guvernul Tudose”, a spus Kelemen la Europa FM, cu privire la afirmaţia lui Ludovic Orban potrivit căreia fără voturile UDMR Guvernul Dăncilă nu ar fi trecut în Parlament.

El a comentat şi afirmaţia liderului PNL referitoare la convingerea parlamentarilor din coaliţie de a nu vota Cabinetul Dăncilă.

„Mi-a zis şi mie Ludovic Orban, când am băut o cafea luni dimineaţă, acest lucru şi am spus: ‘Ludovic, dacă vrei să-mi faci curte, găseşte un alt text. Asta merge la copii mai tineri, nu la mine’. Deci, să-mi spui mie şi să şi cred că parlamentarii ALDE şi PSD prind curaj în funcţie de comportamentul meu, înseamnă că mă supraestimezi sau mă subestimezi când crezi că te cred când spui aşa ceva. Deci, nu merge. Chiar e o chestiune atât de banală şi atât de simplă. Totuşi, să mă crezi atât de naiv că eu te cred când spui că celălalt prinde curaj în funcţie de cum mă comport eu. Chiar e de râsul lumii”, a afirmat Kelemen Hunor.

Citește în ȘtiriOnline.TV