Lia Olguța Vasilescu va organiza o contra-manifestație cu olguțe

Lia Olguța Vasilescu va organiza o contra-manifestație cu olguțe

Lia Olguța Vasilescu: ”A venit momentul să vorbim şi noi! Cred că trebuie să ieşim în strada!”

Lia Olguța Vasilescu, actualul Ministru al Muncii, a rezistat ce-a rezistat, până ce a dat-o naibii de ministerie și și-a exprimat deschis pofta de a scoate niște oameni în stradă la o contra-manifestație, oameni pe care i-a alintat, într-o drăguță încercare de autoironie cu expresia ”să organizam şi noi un miting, noi, „ciuma roşie”. 

Totuși, cum doamna ministru este roșcată, nu este clar dacă s-a referit la o manifestație a simpatizanților PSD sau la o manifestație a roșcatelor din PSD, pentru că, în  a doua variantă ar fi trebuit să precizeze că este vorba de ”ciuma roșcată”.

„Am văzut în strada oameni care susţin instituţiile de forţă. Instituţii care vor nu doar să aplice legea, ci să facă legea! N-ar trebui să-i vedem şi pe ceilalţi? E un miting „organizat spontan” duminică. Filialele PNL şi USR din întreaga ţară se pregătesc temeinic să aducă în Bucureşti cât mai mulţi membri de partid. Numai naivii cred că politicul nu e implicat în demonstraţiile de stradă. Toţi politicienii lor sunt acolo.” a declarat Lia Olguța Vasilescu.