Connect with us
Pub

Vedete

Kim Kardashian înfierbântă tabloidele cu o nouă apariție provocatoare

kim kardashian înfierbântă tabloidele cu o nouă apariție provocatoare, vedeta americană fiind surprinsă de paparazzi în drum spre automobilul său, purtând un tricou mulat, care îi scoate în evidență formele care au făcut-o celebră.

Kim Kardashian împlinește în curând 37 de ani.

Kimberly Kardashian (născută Kimberly Noel Kardashian; n. 21 octombrie 1980, Los Angeles, California) este o actriță, fotomodel și vedetă de televiziune din Statele Unite. Ea este una dintre cele trei fiice ale defunctului avocat al lui O. J. Simpson, Robert Kardashian.

kim kardashian

Advertisement Pub

Vedete

Cum face Rod Stewart la beție

rod stewart

TV – Paparazzi britanici l-au surprins pe superstarul Rod Stewart după o ieșire în oraș unde s-a îmbătat destul de bine.

Rod Stewart, acum în vârstă de 73 de ani, a ieșit cu prietena sa Penny Lancaster și a băut suficient cât să aibă dificultăți să se urce în mașină. Din fericire, pe bancheta din spate, srpe deosebire de ”rebelul” nostru local (71 de ani) care s-a urcat băut la volan.

rod stewart

rod stewart

Penny Lancaster, 47 de ani, prietena lui Rod Stewart

penny lancaster

Mai mult

Vedete

Brandi Glanville este singurică acum, vezi cum a fost despărțirea de fosta iubire a vieții sale

stiri online tv

Brandi Glanville, vedeta americană, celebră pentru serialul The Real Housewives of Beverly Hills, fotomodel și scriitoare de best seller-uri, s-a despărțit de prietenul ei Donald Friese, devenind disponibilă pentru noi și interesante relații.

Despărțirea a fost anunțată pe Twitter de către Brandi, care a publicat o poză cu fostul ei iubit și a comentat: ”E al vostru, fetelor, purtați-vă frumos cu el, că-i băiat bun!”

Brandi Glanville va împlini 46 de ani frumoși pe data de 16 noiembrie 2018.

Sursa: VEDETE.TV

Mai mult

Actualitatea

Filmul ”S-a născut o stea” și-a scos banii de cinci ori în primele două săptămâni de la premieră VIDEO

Filmul ”S-a născut o stea” (A Star Is Born, 2018), cu Bradley Cooper și Lady Gaga, în regia lui Bradley Cooper și-a scos banii de cinci ori în primele două săptămâni de la premieră. Cu un buget de preducție de 40 de milioane de dolari, filmul a încasat din bilete peste 200 de milioane de dolari la doar două săptămâni de la premiera din 5 octombrie.

”S-a născut o stea” 2018 este un remake al filmului cu același titlu din 1937, cu  Janet Gaynor și Fredric March, film care deasemenea a fost un blockbuster la vremea sa.

Producția din acest an ocazionează revelația talenteleor de interpret muzical ale lui Bradley Cooper, pe de-o parte, iar pe de altă parte, talentul actoricesc al Lady Gaga (Stefani Germanotta). Edificator este trailerul extins al fimului:

S-A NĂSCUT O STEA, 2018 – TRAILER EXTINS

 

Mai mult