Publicitate

Jeep

Karmă tristă de bișnițar ghinionist

are Karmă de bișnițar ghinionist. Ce ocazie a ratat! Să ai 50% din voturi şi să rişti tot acest capital de încredere după nici o lună de investire pe o maşină de spălat corupţi! Acum, nu , ci socialiștii responsabili din PSD (oare există aşa ceva?) ar trebui să îl dea afară din România, fiindcă, prin șmecheriile lui cu amnistierea, a distrus și ultima urmă de încredere în social-democrație, care era bună, ca idee, fiind ultima redută împotriva corporatismului drastic care este în vogă acum. Dar, după cascadoria lui , social-democrația a rămas doar o vopsea roșie peste un corp oligarhic-mafiot, cum o zgârii puțin, cum apare monstrul corupt.

Dragnea va pleca, însă, din păcate, Iohannis, împreună cu oculta austriaco-bruxelleză nu vor fi capabili să aducă în loc nimic altceva decât un agresiv pogrom neo-corporatist și o guvernare lipsită de orice compasiune față de ființa umană, față de românii care au avut ghinionul (!) să trăiască soarta României pe propria lor piele, găsindu-se acum ”arși”, necompetitvi și la mila Statului.

Acești români vor fi primii exterminați de filosofia Iohannistă, o filosofie care se regăsește integral în ideile eugeniste ale lui George Bernard Shaw, idei care, din păcate, au şi azi adepți, inclusiv în rândurile tineretului român superficial, hipsteroid:

”Sunt oameni care care nu sunt de folos în această lume, care costă mai mult decât valorează. Aceștia trebuie aduși în fața noastră și întrebați: vreți să fiți amabili să vă justificați existența? Iar dacă ei nu sunt în stare să se susțină pe ei înșiși în viața socială, dacă nu produc cât consumă, atunci, în mod clar, nu sunt de folos în societate și nu are rost să-i ținem în viață, pentru că viața lor nu ne aduce nici un beneficiu.” – George Bernard Shaw, 1933

Da, fără discuție, mafioții oligraho-socialiști PSD-işti trebuie anhilați politic fiindcă sunt corupți irecuperabil, dar atenție ce punem în loc după ce manifestaţiile de protest vor primi satisfacţie.

Ideal ar fi să continuăm şi să facem manifestații mai cuprinzătoare, care să blocheze nu doar avansul mafiei socialiste, ci și al Iohannismului care promovează ”ghinionul” pentru românii care nu mai au energie și resurse ca să devină nemți peste noapte.

Dragnea, nota asta de plată trece-o în ta de căcat și apoi dispari!

Citește în ȘtiriOnline.TV