Ipoteza care îi umple de furie pe români și fermieri: pesta porcină își are sursa în ”fermele nomenclaturii”?

STIRI ONLINE TV – Ascunse de ochiul public și de atenția presei, strategic amplasate în mijlocul unor păduri dese sau dincolo de zonele circulate ale țării, fermele de animale ale protejaților sistemului, foști sau actuali înalți demnitari ai Statului, ar putea fi sursa nimicitoarei boli care a aproape că pus pe butuci industria alimentară din România.

Cine știe ce se află și în ce situație se află animalele din fermele ”de vânătoare” ale mai marilor zilei, de genul celei de notorietate, cum este a fostului judecător al Curții Constituționale, Toni Greblă?

Bănuielile publicului au fost întărite de descoperirea faptului că un psoibil focar de infecție cu pesta porcină ar fi putut fi o mică fermă de porci mistreți din Dobrogea.

Nu sunt rare cazurile când sătenii au raportat, deși nu oficial, de teama repercursiunilor, că situațiile de îmbolnăvire a animalelor la aceste ferme ”de lux” sunt fie trecute sub tăcere, fie mușamalizate, prin eliberarea animalelor bolnave în pădure sau în vecinătăți.

Oricum ar fi, și până se va afla cu certitudine sursa infecție devastatoare, rămâne un fapt, deși nici acesta nu este recunoscut de autorități: fermele nomenclaturii au un tratement special și bogătașii zilei au puterea și influența de a infuența factorii de control, crescând riscul pentru epidemii ca aceasta din aceste zile.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...