Publicitate

Jeep

IOANA IONESCU, mentor, consilier management, speaker, autor | Strategii pentru succes | PROFIL DEMO

IOANA IONESCU trainer marketing, vânzări, speaker
IOANA IONESCU trainer marketing, vânzări, speaker

(NOTĂ: acest articol, inclusiv fotografia, textul de prezentare și datele de contact, sunt ficțiune, un demo, un model, o sursă de inspirație pentru a ilustra felul în care apare în revista Workshop România profilul trainerilor care se înscriu gratuit în directorul nostru ; MENTORI ȘI DIN ROMÂNIA. Vezi cum să te înscrii aici: GHID PENTRU ÎNSCRIERE GRATUITĂ)

IOANA IONESCU

IOANA IONESCU este mentor, consilier pentru management, speaker și autor de pentru maximizarea performanțelor în afaceri. Cu o experiență de peste 10 ani în mediul corporatist și 5 ani în domeniul educației complementare, IOANA IONESCU oferă consiliere pentru carieră one-on-one, precum și instruire specializată în cadrul cursurilor pe care le organizează cu mare succes în Capitală și în țară.

IOANA IONESCU: ”This entire world view tragically puts the proverbial cart before the horse. Whether you call it personal development, personal growth, self-actualization, self-transcendence, or spirituality does not matter. What matters is realizing that the reason you were born is to become the best human being you can possibly be. Personal development is not a tool for reaching a bigger goal. Becoming a complete human being is already the biggest and most noble goal you can aspire to.”

CONFERINȚĂ DE VÂZNZĂRI CU VASILE VASILESCU
CONFERINȚĂ DE DEZVOLTARE PERSONALĂ CU IOANA IONESCU

CURSURI:

  • De la talent pentru afaceri la performanță în afaceri
  • Mentalitatea managerului în ascensiune
  • Abilități pentru managemntul unui personal numeros

CĂRȚI:

  • Oameni și succes, 2012
  • Rolul imaginației în afaceri, 2013
  • Management și comunitate, 2016

CONTACT:

E-mail: vasilevasilescu@management123.ro

Website: vasilevasilescu.ro

Facebook: Facebook/ TrainerVasileVasilescu

(NOTĂ: acest articol, inclusiv fotografia, textul de prezentare și datele de contact, este un demo, un model, o sursă de inspirație pentru a ilustra felul în care apare în revista Workshop România profilul trainerilor care se înscriu gratuit în directorul nostru TRAINERI; MENTORI ȘI SPEAKERI DIN ROMÂNIA. Vezi cum să te înscrii aici:GHID PENTRU ÎNSCRIERE GRATUITĂ)

Citește în ȘtiriOnline.TV