Publicitate

Jeep

GHID: Cum să te înscrii în directorul nostru TRAINERI, SPEAKERI, MENTORI DIN ROMÂNIA

workshop romaniaÎți mulțumim că te interesează să ne încredințezi o mică parte din promovarea ta publică. Workshop România există pentru a facilita dezvoltarea educației complementare în România și ne luăm foarte în serios misiunea. Dorim ca imaginea ta în revista noastră să fie de cea mai bună calitate, știind foarte bine că empatia cursantului față de trainer este cel puțin la fel de importantă ca și educația oferită de trainer. Pe scurt, vrem să arăți cât se poate de bine, iar mesajul tău să fie corect înțeles, întotdeauna.

(CLICK AICI: mergi la pagina-exemplu ca să vezi cum ar arăta profilul tău în revistă)

Revista Workshop România promovează cultura și disciplinele dezvoltării personale și mai ales pe cei implicați direct, nemijlocit, în modelarea personală și profesională a românilor, trainerii, mentorii și speakerii din toate domeniile educației complementare.

TRAINERI, SPEAKERI ȘI MENTORI DIN ROMÂNIA

Începând din luna noiembrie, Workshop România lansează proiectul TRAINERI, SPEAKERI ȘI MENTORI DIN ROMÂNIA o campanie permanentă de promovare a educatorilor din domeniul dezvoltării personale și a activităților și cursurilor acestora.

Campania TRAINERI, SPEAKERI ȘI MENTORI DIN ROMÂNIA oferă pentru educatorii din domeniul dezvoltării personale următoarele:

  • Înscrierea gratuită în DIRECTORUL TRAINERI, SPEAKERI ȘI MENTORI DIN ROMÂNIA
  • Promovarea gratutiă a educatorilor înscriși în revista online Workshop România și pe rețelele de socializare
  • Includerea gratuită a educatorilor în catalogul TRAINERI, SPEAKERI, MENTORI DIN ROMÂNIA și în edițiile actualizate lunar
  • Editarea, distribuirea și promovarea gratuită, lună de lună, a catalogului în format digital TRAINERI, SPEAKERI, MENTORI DIN ROMÂNIA
  • Acces gratuit, nelimitat, la spațiul editorial din Workshop România, unde educatorii își pot promova activitatea și pot publica articole și editoriale de interes pentru public

BENEFICIIL ÎNSCRIERII ÎN DIRECTORUL TRAINERI, SPEAKERI ȘI MENTORI DIN ROMÂNIA

CUM SĂ TE ÎNSCRII

Înscrierea este foarte simplă:

1. trimite pe e-mail, la adresa contact@workshopromania.ro, prezentarea ta completă sub forma unui document (sau inline text, adică în textul e-mailului) .
2. Atașează până la maxim 3 fotografii care te reprezintă sau care îți reprezintă activitatea.

Asta este tot.

În maxim 24 de ore, profilul și prezentarea ta apar în Workshop România și rămân acolo pe termen indefinit sau cât timp dorești. Îți poți actualiza profilul oricând, cu un e-mail către noi care conține versiunea actualizată. După publicarea profilului, poți trimite articole spre publicare.  (CLICK AICI: mergi la pagina-exemplu ca să vezi cum ar arăta profilul tău în revistă)

(Vezi aici un ghid, sfaturi și sugestii pentru a fi bine reprezentat pe Workshop România, precum și o secțiune de răspunsuri la posibile întrebări pe chestiuni de detaliu)

Poți să ai încredere că Workshop România va face totul pentru ca imaginea și mesajul tău public să fie de cea mai bună calitate și să fie actualizată continuu, la cererea ta, pentru a corespunde intereselor tale de comunicare și promovare.

Încă o dată, îți mulțumim că ești aici.

Dacă nu ești trainer, mentor sau speaker de dezvoltare personală, dar cunoști unul, îl poți ajuta, susține sau inspira distribuind către el acest articol. Fie să ai spor și succes în tot ce faci!

Citește în ȘtiriOnline.TV