Gâdea ar trebui să bage urgent un promo…

Gâdea ar trebui să bage urgent un promo: ”dacă te gândești să mergi la contramanifestația PSD, roagă un vecin să vină și să se uite la Antena 3 în locul tău, să nu scadă audiența.”

Antena 3 difuzează, periodic, tabele de audiență, pentru a-și motiva publicitarii. Totuși, difuzarea acelor auto-promo-uri a mai scăzut în frecvență, după ce România TV a luat caimacul audienței timp de câteva seri, iar unele companii și-au retras publictatea de la postul condus de Mihai Gâdea.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...