Vilele din Caraibe ale lui Patriciu și Truică, nivelate de uragan

Dezastrul produs de uraganul Irma în Caraibe a afectat proprietățile multor miliardari și celebrități care au ales arhipelagul ca locație pentru vile luxoase sau pentru investiție. Johnny Depp, David Copperfield, Oprah Winfrey și Richard Branson au rămas fără case.

Însuși președintele SUA, Donald Trump, a pierdut o luxoasă reședință în furia uraganului Irma.

Intersant de remarcat că inclusiv fostele reședințe ale lui Dinu Patriciu și Remus Truică, doi dintre bogătașii români care au cumpărat proprietăți în Caraibe, au dispărut deasemenea în dezastru.

Insula St Martin din Caraibe a fost distrusă în proporție de 95%, iar pagubele estimate sunt atât de mari încât ar putea anula dominionul franco-olandez ca destinație de vacanță, pentru mult timp, dacă nu cumva pentru totdeauna.

Calin Liviu Georgescu STIRI ONLINE TV este ziarul tau online pentru stiri, informatii utile si editoriale. Fondat in anul 2016 de Călin-Liviu Georgescu, ziarul online stirionline.tv ofera pentru milioane de cititori acces la stiri de calitate si pentru advertiseri spatii publicitare de cea mai buna calitate. Oferta de publicitate a ziarului StiriOnline.TV este diversificata si accesibila. Pentru IMM si companii care nu isi permit deocamdata un buget de publicitate, ziarul StiriOnline.TV ofera posibilitatea de a publica comunicate de presa in mod gratuit. Puteti contacta Redactia pentru mai multe detalii informatii la adresa de e-mail: stirionlinetv@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Facebook/StiriOnlineTV  StiriOnlineTV Facebook Page
 

S-ar putea să-ți placă și...

Loading...