Ford, leasing auto în condiții avantajoase și informații despre autovehicule rulate

Ford, leasing auto în condiții avantajoase și informații despre autovehicule rulate

Decizia de a achizitiona o masina este influentata de o multitudine de optiuni disponibile. Va trebui sa alegeti marca si modelul potrivite necesitatilor de utilizare, precum si daca va fi un model nou sau unul second hand.

Programele de leasing auto Ford permit cumpararea unei masini compacte, fiabile, la un pret bun, potrivita atat pentru familie cat si pentru tinerii care isi achizitioneaza prima masina si dispun de un buget limitat.

Modele rulate in parcurile dealerului autorizat Leasing Automobile – Masini practice si eficienta economica

Principalul avantaj al achizitionarii unei masini rulate din parcuri auto este faptul ca excludeti plata pentru prima depreciere, indiferent de modelul achizitionat.

De exemplu, achizitionarea unei masini utilizate aproximativ un an prezinta deja o depreciere de minim 20%, in comparatie cu achizitionarea aceluiasi model nou.

Astfel, parcurile auto genereaza accesibilitatea achizitionarii unei masini in care nu doriti sa investiti suma cu care este disponibila in showroom-urile marcilor diverse.

Potrivita pentru mai multe tipuri de utilizatori, modelele marcii Ford prezinta o serie de alte avantaje de luat in considerare atunci cand selectati o masina rulata:

•    Pretul accesibil – Preturile scazute ale masinilor rulate permit alcatuirea unei liste cu optiunile dorite.

Serviciile de consultanta oferite in mod gratuit oricarui client interesat includ prezentarea tuturor optiunilor disponibile incadrate in bugetul alocat.

•    Gama larga de optiuni – Leasing Automobile pune la dispozitia cumparatorilor diferite modele apartinand brand-ului Ford:

–    Ford Kuga (SUV, culori: alb, negru, gri);

–    Ford Transit (van, culori: negru, auriu);

–    Ford Focus (break, culori: auriu si alb);

–    Ford Ranger (Pick up, culori: alb).

Flexibilitatea si varietatea modelelor rulate Ford le permit clientilor sa opteze pentru modelul cu dotarile tehnice, design-ul dorit (caroserie, culoare) la preturi accesibile si chiar cu posibilitatea de finantare auto, atunci cand sunt eligibili pentru programele disponibile si initiaza o astfel de cerere.

Colaborari sigure cu dealerii autorizati – Importanta achizitionarii de masini rulate din parcurile auto Leasing Automobile

Daca in trecut soferii erau sceptici privind achizitionarea unei masini second hand, in prezent o astfel de achizitie nu mai este un motiv de ingrijorare, majoritatea clientilor preferand astfel de tranzactii.

Parcurile auto ale dealer-ilor autorizati fac posibila achizitionarea in conditii de maxima siguranta, dispunand si de optiuni de finantare credite si leasing auto pentru cei care solicita acest tip de serviciu.

Toate masinile comercializare in cele doua parcuri din Arad si Galati se afla in stare excelenta, prezentand urmatoarele caracteristici:

•    Toate verificarile si reviziile efectuata la predarea masinii;

•    Certificat de buna functionare intocmit de echipa de mecanici specializati;

•    Garantie oferita pentru 3 luni sau 15.000 km rulati;

•    Transport gratuit in toata tara, la adresa mentionata de catre client.

Programul de leasing auto Ford propus de LeasingAutomobile.ro este disponibil pentru solicitantii acestui tip de serviciu si consta in: avans de 15-50% platit de firma de leasing catre dealer (achitata ulterior de catre client sub forma unor rate periodice) si contract incheiat pentru o perioada de 1-5 ani, cu posibilitate de prelungire a platii ratelor.

•    Parc auto Galati

Telefon – 0741 414 488

Mail – office@leasingautomobile.ro

Adresa – Str.George Cosbuc, Nr.138, Galati.

•    Parc auto Arad

Telefon – 0741 414 466

Mail – officearad@leasingautomobile.ro

Adresa – Calea Timisorii, Nr.142, Arad.