Ford, leasing auto în condiții avantajoase și informații despre autovehicule rulate

ford stiri online tv

Decizia de a achizitiona o masina este influentata de o multitudine de optiuni disponibile. Va trebui sa alegeti marca si modelul potrivite necesitatilor de utilizare, precum si daca va fi un model nou sau unul second hand.

Programele de leasing auto Ford permit cumpararea unei masini compacte, fiabile, la un pret bun, potrivita atat pentru familie cat si pentru tinerii care isi achizitioneaza prima masina si dispun de un buget limitat.

Modele rulate Ford in parcurile dealerului autorizat Leasing Automobile – Masini practice si eficienta economica

Principalul avantaj al achizitionarii unei masini rulate din parcuri auto este faptul ca excludeti plata pentru prima depreciere, indiferent de modelul achizitionat.

De exemplu, achizitionarea unei masini utilizate aproximativ un an prezinta deja o depreciere de minim 20%, in comparatie cu achizitionarea aceluiasi model nou.

Astfel, parcurile auto genereaza accesibilitatea achizitionarii unei masini in care nu doriti sa investiti suma cu care este disponibila in showroom-urile marcilor diverse.

Potrivita pentru mai multe tipuri de utilizatori, modelele marcii Ford prezinta o serie de alte avantaje de luat in considerare atunci cand selectati o masina rulata:

•    Pretul accesibil – Preturile scazute ale masinilor rulate permit alcatuirea unei liste cu optiunile dorite.

Serviciile de consultanta oferite in mod gratuit oricarui client interesat includ prezentarea tuturor optiunilor disponibile incadrate in bugetul alocat.

•    Gama larga de optiuni – Leasing Automobile pune la dispozitia cumparatorilor diferite modele apartinand brand-ului Ford:

–    Ford Kuga (SUV, culori: alb, negru, gri);

–    Ford Transit (van, culori: negru, auriu);

–    Ford Focus (break, culori: auriu si alb);

–    Ford Ranger (Pick up, culori: alb).

Flexibilitatea si varietatea modelelor rulate Ford le permit clientilor sa opteze pentru modelul cu dotarile tehnice, design-ul dorit (caroserie, culoare) la preturi accesibile si chiar cu posibilitatea de finantare auto, atunci cand sunt eligibili pentru programele disponibile si initiaza o astfel de cerere.

Colaborari sigure cu dealerii autorizati – Importanta achizitionarii de masini rulate din parcurile auto Leasing Automobile

Daca in trecut soferii erau sceptici privind achizitionarea unei masini second hand, in prezent o astfel de achizitie nu mai este un motiv de ingrijorare, majoritatea clientilor preferand astfel de tranzactii.

Parcurile auto ale dealer-ilor autorizati fac posibila achizitionarea in conditii de maxima siguranta, dispunand si de optiuni de finantare credite si leasing auto pentru cei care solicita acest tip de serviciu.

Toate masinile comercializare in cele doua parcuri din Arad si Galati se afla in stare excelenta, prezentand urmatoarele caracteristici:

•    Toate verificarile si reviziile efectuata la predarea masinii;

•    Certificat de buna functionare intocmit de echipa de mecanici specializati;

•    Garantie oferita pentru 3 luni sau 15.000 km rulati;

•    Transport gratuit in toata tara, la adresa mentionata de catre client.

Programul de leasing auto Ford propus de LeasingAutomobile.ro este disponibil pentru solicitantii acestui tip de serviciu si consta in: avans de 15-50% platit de firma de leasing catre dealer (achitata ulterior de catre client sub forma unor rate periodice) si contract incheiat pentru o perioada de 1-5 ani, cu posibilitate de prelungire a platii ratelor.

•    Parc auto Galati

Telefon – 0741 414 488

Mail – office@leasingautomobile.ro

Adresa – Str.George Cosbuc, Nr.138, Galati.

•    Parc auto Arad

Telefon – 0741 414 466

Mail – officearad@leasingautomobile.ro

Adresa – Calea Timisorii, Nr.142, Arad.


stiri online tv logo
Stiri Online TV | Breaking News & Editorial este ziarul online de știri și editoriale fondat în noiembrie 2016 și condus de Călin-Liviu Georgescu. ȘtiriOnline.TV este parte e rețelei de ziare și reviste online ȘTIRI ONLINE TV NETWORK, rețea aflată deasemenea în proprietatea lui Călin-Liviu Georgescu. Pe lângă ȘtiriOnline.TV, rețeaua mai include următoarele ziare și reviste:

NAȚIUNEA ROMÂNĂ - natiunearomana.ro | Ziar de știri opinie politică
VEDETE TV - vedete.tv | Revistă de celebrități și știri mondene
WORKSHOP ROMÂNIA - workshopromania.ro | Revistă de educație și dezvoltare personală
SUDUL CAPITALEI - sudulcapitalei.ro | Ziar de știri locale din București
MAGIA ROMÂNIA - magiaromania.ro | Revistă de spiritualitate contemporană
SCÂNTEIETORUL - scanteietorul.ro | Revistă de satiră și pamflet politic
BULĂ SE ÎNTOARCE - bulaseintoarce.ro | Revistă de umor

Pe data de 4 Mai 2018, Călin-Liviu Georgescu va lansa televiziunea online STIRI ONLINE TV, o televiziune de talk-show, reportaje live și programe de utilitate, care conține 100% programe și producții originale.

Se află în pregătire documentația pentru obținerea licenței de televiziune, pentru ca ȘTIRI ONLINE TV să debuteze pe rețelele de cablu în iarna anului 2018.


Călin-Liviu Georgescu este om de afaceri în mass media, cu o biografie profesională în de peste 25 de ani. Cu o diplomă în Comunicații Audio-Vizuale a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, Călin-Georgescu a intrat inițial în domeniul creației de publicitate și apoi a debutat în managementul de top ca director al agenției multinaționale de publicitate, Young & Rubicam Advertising, filiala din România. Având ca și principal de client din mass media pentru branding, creație și promovare companiile grupului MediaPro, Călin-Liviu Georgescu realizează mesajele și marketingul care au făcut din ProTV, ProFM, AcasăTV, ProTV Magazin, Ziarul Financiar, Playboy, MediaPro Pictures și altele, lideri de piață și notorietate de azi. În paralel, dezvoltă afacerile de publictate ale companiei pe care o conduce, inlcuzând pe lista de cienți coprorații ca Colgate-Palmolive, Phillip Morris, Danone, Mercedes, Ford, CME, United International Pictures, precum și clienți români din mediul privat și de stat, ca Banca Țiriac, FC Dinamo, Guvernul României, Președinția României, Ministerul Muncii și mulți alții. După desprinderea de grupul MediaPro, își fondează propria agenție de publicitate, incluzând pe lista de clienți din mass media BBC, Miramax, EuropaFM, PrimaTV, Național TV și companiile din Centrul Media Național, companii din grupul Intact și numeroase televiziuni și ziare locale, dar și clienți din alte domenii, ca AGIP, ORKLA, Heinkel, TNT, BMW, European Drinks, Stalinskaya, Rovere Mobili, Romina Kids Furniture, Moore Stephens, Volumetric și alții. Ca broker de afaceri certificat internațional, intermediază achiziții și fuziuni de ziare, radiouri și televiziuni în România și participă la proiecte de marketing investițional și achiziții în mai multe țări din Europa. Începând din 2015, Călin-Liviu Georgescu creează mai multe publicații și rețele de publicații online, îar în 2016 lansează proiectul de rețea Știri Onilne TV, un grup mass media care integrează publicații online, radio, televiziune, magazine online și editare de carte, companii care se vor lansa succesiv până la finalul acestui an.

Articole similare